CIOCNIRI între stelişti şi dinamovişti. 450 de SUPORTERI, la poliţie - VIDEO

Andreea Cosma |
Data publicării:
captura handbal
captura handbal

450 de suporteri - 150 ai echipei Dinamo şi 300 ai echipei Steaua - au fost duşi la sediul Poliţiei şi al Jandarmeriei din oraşul Focşani, după mai multe incidente petrecute înaintea meciului de handbal masculin din semifinalele Cupei României. Vezi mai jos imaginile video.

Înainte să înceapă meciul, fanii celor două echipe au pătruns pe teren unde a început o altercaţie. Forţele de ordine au intervenit pentru a despărţi grupurile recalcitrante.

Spectatorii au fost evacuaţi în momentul în care în tribune s-a aruncat cu petarde.

 

Suporterii stelişti au sunat la 112 să spună că sunt sechestraţi

 

După ce au fost evacuaţi din sală, suporterii echipei Dinamo au fost însoţiţi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, unde au fost legitimaţi şi, ulterior, îmbarcaţi în autocare cu destinaţia Bucureşti, iar suporterii Steaua au fost legitimaţi la sediul Jandarmeriei şi Poliţiei municipiului Focşani şi însoţiţi la gară, pentru a lua trenul spre casă.

Surse din rândul forţelor de ordine afirmă că suporterii Steaua care au fost duşi la Poliţie ar fi sunat la 112, reclamând faptul că sunt sechestraţi.

De asemenea, mai mulţi suporteri stelişti au reuşit să scape de vigilenţa jandarmilor şi s-au întors în oraş, fiind vorba, se pare, despre cei care au venit la Focşani cu maşinile personale.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, deocamdată suporterii au fost doar identificaţi, urmând ca, ulterior, pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, să fie aplicate sancţiunile corespunzătoare.

Meciul a început la ora 19:00, după o întârziere de o oră şi jumătate şi s-a încheiat cu scorul de 26-25, în favoarea Stelei. În urma incidentelor au fost distruse mai multe scaune din tribunele sălii de sport din Focşani. 

 

 

Sursa: Youtube 

 

 

[Citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel