Ciocnire între două TIR-uri. IPOTEZA poliției: Șoferii ar fi regizat tamponarea prin stație

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Accident grav într-o localitate din județul Iași, după ce două TIR-uri s-au ciocnit. Ipoteza anchetatorilor e halucinantă: cei doi șoferi s-au înțeles prin stație. 

Două TIR-uri s-au ciocnit, joi, în localitatea Ruginoasa din județul Iași. Accidentul, soldat cu două victime, ar fi fost regizat de către cei doi şoferi, din cauză că unul dintre ei a rămas fără frâne, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor citate de Ziarul de Iași.

Principala ipoteză luată în calcul este că cei doi ar fi comunicat prin staţie şi au stabilit să se izbească, pentru a evita o tragedie mai mare. Conducătorii au sărit din autovehicule înainte de momentul impactului. O altă varianta luată în calcul ar fi că un autoturism a ieșit dintr-o curte fără să se asigure, iar unul dintre camioane l-a ocolit și s-a izbit de celălalt. La fața locului,însă, nu a fost găsit niciun alt autoturism. 

Accidentul s-a produs joi, 15 octombrie, în jurul orei 11.00. Victimele, de 36 și 55 de ani, au fost transportate la spital, la fața locului fiind o adevărată desfășurare de forțe de intervenție. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel