Cine sunt cei doi polițiști morți noaptea trecută. Ana Maria avea doar 21 de ani

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Cei doi polițiști care au murit noaptea trecută într-un grav accident rutier sunt Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, și Ana Maria Manea, în vârstă de 21 de ani.

"Agent șef de poliție Mihai Bara (45 de ani) – care se afla la volan și agent de poliție Ana Maria Manea (21 de ani, polițistă de doar 5 luni), din cadrul Secției 4 Rurale Ianca, IPJ Brăila, au decedat azi într-un grav accident rutier petrecut pe DJ 221, pe raza loc. Șuțești, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare. Dumnezeu să-i odihnească!", potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook "Polițiștii au umor".

 

Tragedie greu de imaginat

Doi polițiști au murit, luni seară, într-un accident produs în Brăila. Circumstanțele sunt deocamdată neclare, însă surse locale susțin că mașina în care erau a luat foc.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleanțe familiilor colegilor noștri și tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IGPR, citat de Mediafax.

Vezi aici mai multe detalii: Polițiști români - o femeie și un bărbat - morți într-un accident tragic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel