Cine îi poate lua locul lui Carmen Dan

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

Carmen Dan și-a dat demisia din fruntea Ministerului de Interne chiar înainte de întâlnirea social democraților. Florina Presadă, membru USR spune, într-o postare pe pagina de Facebook, cine ar putea să fie în locul lui Carmen Dan. 

"Carmen Dan a plecat. Şi a plecat acuzând că Dăncilă a cedat presiunii publice. Presupun că sutele de mii de oameni care i-au cerut demisia după 10 august au lăsat-o indiferentă pe doamna Dan. Sper, totuşi, ca odată cu plecarea doamnei Dan să aflăm mai multe despre momentul 10 august.

Un zvon ajunge la noi dinspre PSD în acest context: senatorul de Constanţa Moga ar putea fi înlocuitorul doamnei Dan.

Senatorul Moga îl înlocuieşte pe domnul Manda după ce acesta a plecat la Bruxelles ca europarlamentar. Vă spun cum sunt şedinţele de plen cu dl Moga prezidându-le: haos! Deşi a fost preşedintele Comisiei de Regulament din Senat, dl Moga nu stăpâneşte deloc acest regulament. Au fost multe momente penibile în plenul Senatului în ultima lună pentru că domnul Moga nu citeşte (da, citeşte!) corect ordinea de zi, pentru că nu ştie ce să supună la vot sau când şi cui să dea cuvântul.

Este inconştienţă curată să dai acest portofoliu dlui Moga. Dar, pe de altă parte, când am văzut noi ultima dată că PSD îşi numeşte miniştrii pe criterii de competenţă?

Aici a ajuns acest partid, care nu e, în acest moment, decât un vehicul pentru ca diverse personaje, oameni politici, să profite de resursele publice. Să guverneze cu integritate şi competenţă în interesul românilor nu mai e de mult obiectivul PSD.

Iubeşte România cu ochii deschişi!", a scris Florina Presadă pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel