Cine este medicul mort în urma unui cumplit accident pe A2. Un minor a rămas orfan 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un medic român a încetat din viaţă. Georgel Filip doar 44 de ani
Un medic român a încetat din viaţă. Georgel Filip doar 44 de ani

În cumplitul accident de circulație, produs, în ajunul Crăciunului, pe autostrada A2, a fost implicat un medic endocrinolog din Constanța. Aceasta se afla în autoturism cu fiul său de 12 ani, care a fost rănit și transportat la spital.

 

Femeia a decedat, iar copilul de 12 ani a fost grav rănit, după ce autoturismul a lovit un câine. În urma impactului autovehiculul a lovit parapetul de protecție apoi a părăsit partea carosabilă. Cei doi ocupanți au rămas încarcerați, scrie cugetliber.ro.  Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Călărași, accidentul s-a produs pe Autostrada A2, la kilometrul 80, pe sensul de mers spre București.

”Noaptea de ajun a venit cu cea mai cumplită veste, doamna doctor Bitoleanu Mihaela-Irina s-a stins din viață, în urma unui tragic accident. Dumnezeu să o ierte! Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu” este mesajul colegilor postat pe pagina de Facebook a clinicii unde aceasta își avea cabinetul.

După extragerea victimelor s-a constatat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta, în vârstă de 12 ani. Acesta a fost transportat de ambulanța C2 la un spital din București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel