Cinci zodii care dau dovadă de lașitate: La plăcinte înainte, la război înapoi

Alexandra Curtache |
Data publicării:
La plăcinte înainte, la război înapoi. Cinci zodii care dau dovadă de lașitate
La plăcinte înainte, la război înapoi. Cinci zodii care dau dovadă de lașitate

Un laș este o persoană care tinde să-și ascundă adevărata personalitate pentru a se integra. Lașii urăsc confruntarea și vor face aproape orice pentru a o evita sau îi manipulează pe ceilalți pentru că nu au curajul să facă ei înșiși anumite lucruri. Află care sunt cele mai lașe zodii.

Când ești laș, ești imatur și nu faci față bine responsabilităților. Ai tendința de a intra în panică în caz de urgență. Dacă trebuie să arunci pe cineva sub autobuz pentru a evita să fii tras la răspundere, o vei face.

 

Care sunt cele mai lașe semne zodiacale din astrologie?

 

Singurul lucru de care un laș se teme cu adevărat este onestitatea. Îi mint cu ușurință pe ceilalți oameni și folosesc minciunile pe care și le spun pentru a se simți superiori celorlalți.

Lașii gravitează în jurul oamenilor care sunt lași pentru a putea profita de ei. În multe privințe, narcisiștii sunt lași. Amândurora le place să se dea în spectacol despre cât de uimitori și minunați sunt, dar odată ce sunt puși în fața faptelor, nu știu cum să fugă mai repede.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

Deși Balanțele urăsc confruntările, nu urăsc drama. Dacă o dau în bară, vor plânge și vor crea tot felul de drame pentru a distrage atenția de la faptul că au făcut o greșeală uriașă.

Balanțele știu că ar trebui să se adune și să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor, dar asta ar putea duce la faptul că se va țipa la ele sau vor fi făcute să se simtă prost, iar ele nu vor asta. Dacă oamenii le-ar da o șansă și ar merge mai departe fără ca Balanța să fie nevoită să treacă printr-o grămadă de neplăceri, ar fi cel mai bine.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Peștii sunt hipersensibili, ceea ce îi poate determina să se comporte ca niște lași. În loc să își asume responsabilitatea atunci când lucrurile merg prost, Peștii dau vina pe ghinion.

Există momente în care Peștilor le este prea frică să își asume un risc sau să se expună, mai ales când vine vorba de relații. Preferă să se plângă că sunt singuri decât să își asume riscul ca cineva să îi rănească sau să nu îi trateze bine. Peștii sunt uimitori când vine vorba de a se sustrage de la lucrurile pe care nu vor să le facă.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

Pentru Rac, greșelile lor tind să fie vina tuturor, mai puțin a lor. Racii sunt curajoși când vine vorba de a lupta pentru cei dragi, dar când vine vorba de a-și asuma responsabilitatea pentru propriile greșeli, pot fi lași.

Dacă un Rac se simte vinovat pentru ceva ce a făcut unei alte persoane, se va concentra pe acest lucru până la punctul în care îl va răstălmăci până când Racului îi este clar că a fost vina celeilalte persoane și că nu mai vorbește.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 

Nu le place să li se spună că nu știu ceva sau ca o greșeală de-a lor să fie subliniată de alte persoane, așa că pun presiune pe ei înșiși să facă lucrurile bine de prima dată.

Fecioarele au tendința de a nu merge în locuri în care nu sunt cea mai deșteaptă persoană din încăpere, pentru că nu le place să fie nevoite să recunoască faptul că nu știu ceva, ceea ce le face să fie lașe. Cum poți învăța cu adevărat din greșelile tale dacă nu-ți asumi niciodată responsabilitatea pentru că le-ai făcut?

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

 

Taurii se gândesc prea mult la orice, într-o asemenea măsură încât îi poate împiedica să acționeze. Trebuie să își ordoneze sentimentele și să vină cu un plan, dar până atunci li se pare că este prea târziu pentru a-și cere scuze sau pentru a repara lucrurile.

Nu vor să agite din nou lucrurile când în sfârșit s-au liniștit, așa că Taurul nu face nimic altceva decât să se simtă prost în legătură cu întreaga situație. Nu acordă iertare foarte ușor și nu se așteaptă ca aceasta să le fie acordată, așa că nici măcar nu încearcă să o obțină.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel