Cinci hoți români, jaf ca în filme într-un magazin de electronice din Budapesta: Autorii, prinși la vamă (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

În două ore, hoții unui magazin de electronice din Budapesta au fost prinși la frontieră. Cei cinci autor români au fost prinși la vamă, când voiau să revină în țară cu marfa de aproape 30.000 de euro.

În zorii zilei de ieri, magazinul Alza de pe Róbert Károly körút din districtul XIII a fost spart și au fost furate obiecte tehnice. Acest lucru a fost raportat vineri de Departamentul de comunicare al Direcției Generale de Poliție din Budapesta (BRFK).

Hoții au fost reținuți în două ore la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota-Nagylak de către BRFK, Direcția Națională de Poliție și Direcția Județeană de Poliție Csongrád-Csanád.

Cei cinci hoți români  au pătruns într-un magazin de electronice pe 1 octombrie 2021, la ora 3:38, în districtul XIII din Budapesta. Infractorii au spart ușa și apoi, purtând măști pe cap, s-au repezit în magazin și, în decurs de un minut și jumătate, au împachetat bunuri tehnice în valoare de aproape 10 milioane de forinți (aproape 28.000 de euro)- telefoane mobile, laptopuri și tablete - și au fugit.

2. -imagine fara descriere- (telo4.jpg)

Grație cooperării între Direcția Generală de Poliție din Budapesta, Direcția Generală de Poliție Națională și Direcția Generală de Poliție a Județului Csongrád-Csanád, suspecții au fost prinși la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota-Nagylak cu ajutorul colegilor români. Direcția Generală de Poliție din Budapesta a demarat procedurile împotriva celor cinci cetățeni români, fiind suspectați de săvârșirea infracțiunii de furt.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel