Chinez „român“, prins la vamă în Germania: Își deschisese chiar și un restaurant

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
frontiera prins cu acte false
frontiera prins cu acte false

Un cetățean chinez a fost depistat de polițiștii germani când încerca să intre în țară. Acesta a prezentat acte românești, false. Autoritățile și-au dat seama de înșelătorie și au făcut mai multe investigații.

Poliția de frontieră Murnau a oprit pentru verificări autoturismul unui român. Însă românul este chinez - și călătorește cu documente falsificate de doi ani. Șederea neautorizată a falsului român s-a încheiat brusc, miercuri.

Bărbatul călătorea în mașina sa, când a fost oprit pentru control al poliției de frontieră Murnau. La cererea oficialilor, bărbatul de 50 de ani le-a înmânat o carte de identitate română și un permis de conducere românesc.

„Cu toate acestea, ambele documente de identitate difereau de documentele originale și prezentau semne de falsificare”, a declarat Henning Stünkel, vice-inspecția Murnau. În timpul percheziției ulterioare, au fost găsite, de asemenea, o înregistrare a vehiculului, un card de asigurări de sănătate și un card bancar - toate cele trei documente reale și întocmite pe numele real al bărbatului.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani este cetățean chinez din Shandong. Cu ajutorul unui interpret, polițiștii au aflat că bărbatul intrase în Germania fără permisiune în 2019. Bărbatul de 50 de ani deschise de mai mulți ani o afacere cu restaurante și avea asigurări sociale.

Procurorul a adus acuzatul în fața judecătorului de district din München. Joi, avocatul a emis un mandat de arestare pentru falsificarea documentelor și încălcări ale Legii privind reședința. De asemenea, a ordonat percheziționarea locuinței și a spațiilor comerciale ale acuzatului. Într-un birou, poliția a găsit pașaportul real al chinezului, care era încă valabil. „Chinezul român” va trebui să rămână în arest până la proces.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel