Cheesecake japonez din 3 ingrediente: un preparat ușor, dar extrem de gustos. E noul "trend" în bucătărie

Cheesecake japonez din 3 ingrediente, un preparat ușor, dar extrem de gustos. E noul "trend" în bucătărie
Cheesecake japonez din 3 ingrediente, un preparat ușor, dar extrem de gustos. E noul "trend" în bucătărie

Astăzi vă prezentăm o rețetă mai deosebită. Este vorba de cheesecake japonez, un desert genial care se face din doar 3 ingrediente. Este un preparat ușor, dar extrem de gustos, devenind tot mai popular în ultima perioadă.  

Cheesecake japonez din 3 ingrediente este o rețetă "în trend", așa că nu puteam s-o ratăm nici noi. Așa cum nu poți nici tu să nu o încerci. Iată cum se face.

Ingrediente

 

Pentru a face acest desert extrem de gustos, ai nevoie de:

- 3 ouă

- 120 g ciocolată albă

- 120 g cremă de brânză nesărată

Cum se prepară

 

Întâi, separăm albușurile de gălbenușuri. Punem albușurile la frigider și preîncălzim cuptorul la 170 grade Celsius.

Următorul pas este să topim ciocolata albă la bain-marie, amestecând tot timpul cu ajutorul unei spatule.

Luăm crema de brânză nesărată și o adăugăm peste ciocolată, amestecând ușor, până se omogenizează. Adăugăm gălbenușurile și continuăm să amestecăm.

Acum este momentul să batem albușurile. Cu ajutorul unui mixer electric, batem albușurile până obținem o spumă tare. Inițial, punem doar o treime din albușuri peste crema de brânză și amestecăm. Apoi, pe rând, amestecăm celelalte două treimi, treptat, până când se omogenizează tot amestecul.

Citește și: Cheesecake cu ciocolată fără coacere. Rețeta foarte simplă cu rezultat garantat

Am terminat etapa de pregătire a acestui cheesecake japonez din 3 ingrediente, urmează coacerea. 

Pregătim un vas termorezistent pentru coacere. Fie folosim hârtie de copt, fie îl ungem cu puțin ulei. Turnăm amestecul în vas, iar apoi îl ridicăm ușor și îl "lovim de masă de câteva ori, pentru a scoate bulele de aer.

Turnăm niște apă fierbinte în tava cuptorului, apoi punem în mijloc vasul cheesecakeul.

Cheesecake-ul japonez se va coace timp de 15 minute la 170 de grade, apoi 15 minute la 160 de grade. Atunci când e gata, opriți focul, dar lăsați desertul în cuptor încă 15 minute. Scoateți vasul și puneți-l la răcit.

Acest desert se servește pudrat cu zahăr și cu fulgi de migdale.

Poftă bună!

Dacă ți-a plăcut această rețetă de cheesecake, atunci cu siguranță îți va plăcea și varianta cu fructe, fără coacere

----------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt   

- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g   

- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G   

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
NoMy