Cheesecake fără coacere. Ți se topește în gură! Cea mai simplă rețetă pentru un desert răcoritor

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Cheesecake fără coacere. Cea mai simplă și gustoasă rețetă pentru un desert răcoritor
Cheesecake fără coacere. Cea mai simplă și gustoasă rețetă pentru un desert răcoritor

Acesta este cu adevărat cel mai perfect și mai ușor de gătit cheesecake fără coacere. Urmând această rețetă veți obține un desert neted și cremos, care se întărește rapid în frigider. Spre deosebire de cheesecake-ul obișnuit, cheesecake-ul fără coacere nu este prea greu de făcut. Este ușor dulce și perfect răcoritor!

Așa cum am menționat mai sus, această rețetă de cheesecake fără coacere este foarte ușoară. Bateți ingredientele pentru umplutură împreună, apoi întindeți-le în crusta de biscuiți graham și lăsați-le la frigider până se întăresc. Asta este!

Umplutura de cheesecake se face în 2 boluri. În primul castron, bateți smântâna groasă până devine tare. În al 2-lea bol, bateți restul ingredientelor. Apoi asamblați totul împreună. Iată ingredientele pentru umplutura de cheesecake.

 

Cheesecake fără coacere. Rețeta pas cu pas - Ingrediente

 

- 2 pachete cu 20 de biscuiți graham fiecare

- 11 linguri unt nesărat, topit

- 2 linguri de zahăr

- 2 pachete de cremă de brânză, la temperatura camerei

- 1 cutie de lapte condensat îndulcit

- 1/4 cană de suc proaspăt de lămâie

- 1 linguriță de extract de vanilie

 

3. Cheesecake... (fewf33w.png)

 

Cheesecake fără coacere. Rețeta pas cu pas - Instrucțiuni 


Pasul 1
Puneți biscuiții graham într-o pungă mare de plastic resigilabilă și zdrobiți-i cu un sucitor până când se formează firimituri foarte fine.

Pasul 2
Turnați firimiturile într-un castron mediu și amestecați cu zahărul. Adăugați untul, și amestecați până când se combină bine.

Pasul 3
Presărați amestecul de firimituri într-o tavă elastică, întinde amestecul și presează-l bine. Răciți crusta în congelator cel puțin 10 minute.

Pasul 4
Între timp, preparați umplutura: Folosind un mixer electric setat la viteză medie-mare, bateți crema de brânză într-un castron mare până la omogenizare. Bateți laptele condensat puțin câte puțin, răzuind pereții bolului, după cum este necesar. Adăugați sucul de lămâie și vanilia.

Pasul 5
Turnați umplutura în crustă; neteziți partea superioară cu o spatulă de cauciuc. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider până se întărește, 2 ore jumate, 3 ore.

Pasul 6
Desfă pereții tăvii și scoate cheesecake-ul.

 

2. Cheesecake... (corleto-peanut-butter-g0nczr1eybi-unsplash.jpg)

 

Variații ale rețetei de cheesecake


Schimbați crusta: folosiți umplutura de cheesecake într-un parfait și inventați un nou "layer cake". Amestecați umplutura, apoi puneți o parte într-un pahar. Acoperiți cu fursecuri sfărâmate (cum ar fi napolitane de ciocolată sau de vanilie) sau biscuiți graham și adăugați fructe proaspete (cum ar fi zmeură sau afine). Se alternează straturile. Puneți parfait-ul la frigider timp de 30 de minute, apoi serviți.

Cheesecake de ciocolată: faceți crusta cu fursecuri de ciocolată (aproximativ 50 de fursecuri) în loc de biscuiți graham. După ce ați amestecat umplutura, amestecați ușor cu 1 cană de mini chipsuri de ciocolată, apoi umpleți crusta. Presărați mai multe chipsuri deasupra prăjiturii răcite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel