Congresul PSD, în linie dreaptă. Modificarea statului partidului, în ședința CEx de astăzi

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Conducerea PSD se reunește joi, în cea de-a treia ședință a Comitetului Executiv din ultima lună.

La Comitetul Executiv Naţional al PSD de astăzi se vor discuta amănunte organizatorice despre Congresul partidului din data de 29 iunie, despre modificarea statutului partidului, despre programul politic şi candidaţii la şefia PSD.

În plus, CExN trebuie să valideze deciziile luate marţi, în Biroul Permanent Naţional.


"Am discutat astăzi despre moţiunea de cenzură, am discutat despre organizarea Congresului din data de 29, luna aceasta. Am vorbit despre modificarea statutului şi am făcut un grup de lucru care să lucreze la programul politic al partidului şi bineînţeles un grup de lucru care presupune o cooperare foarte strânsă între Guvern şi Consiliul Naţional referitor la programul de guvernare, la priorităţile noastre, precum şi stabilirea unui calendar de implementare a acestora. Toate acestea vor fi validate în cadrul Comitetului Executiv Naţional, care va avea loc joi, la ora 11,00", a declarat, marți, preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă.

În PSD s-au conturat două tabere - una care dorea organizarea congresului cât mai rapid, reprezentată de Viorica Dăncilă, cealaltă care susținea că partidul ar mai avea nevoie de timp înainte de o decizie așa de importantă. A câștigat Viorica Dăncilă care, se pare, a amenințat că-și depune mandatul dacă nu se aprobă propunere ei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel