Membrii PSD se reunesc astăzi în prima şedinţă CEx condusă de noul președinte Dăncilă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

CEx al PSD se va reuni, astăzi, la Vila Lac 1, de la ora 18.00, în prima şedinţă după Congresul la care a fost aleasă preşedinte al partidului pe Viorica Dăncilă. Surse din formaţiune au declarat, pentru Mediafax că o temă ar putea fi convocarea Congresului pentru desemnarea prezidenţiabilului.

Sursele citate că este mai mult o întâlnire de socializare, după alegerea noii conduceri a partidului, respectiv preşedintele PSD Viorica Dăncilă, preşedintele executiv Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor secretar general.

Pe de altă parte, este posibil ca social-democraţii să decidă convocarea, în CEx de miercuri, Congresul pentru stabilirea candidatului la prezidenţiale, despre care premierul spunea că va avea loc la finalul lunii iulie sau începutul lui august, au explicat sursele menţionate.

Premierul a anunţat că PSD vrea un Congres pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale la finalul acestei luni, cel târziu începutul lunii august.

În acest sens, PSD a comandat două sondaje de opinie în vederea desemnării prezidenţiabilului. Despre subiect, Viorica Dăncilă a afirmat că ea nu a fost introdusă, în sondaje, la categoria candidaţi la prezindenţiale, pentru că nu a luat în calcul înscrierea în competiţia pentru un mandat la Cotroceni.

Totodată, preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară la Antena 3, întrebată despre o posibilă candidatură pentru un mandat la Cotroceni că mereu preşedintele partidului a fost şi candidatul la prezidenţiale, însă acesta trebuie să fie o „locomotivă" pentru formaţiune.

Ea a mai spus că „locomotiva" PSD nu există, iar „pentru mine mai important decât persoana este partidul şi rezultatul pe care îl vom obţine".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel