Cele mai mari premii la Loteria de Crăciun din Spania vor fi extrase joi. Premiul cel mare este de 426.000 de dolari

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cele mai mari premii la Loteria de Crăciun din Spania vor fi extrase joi. Premiul cel mare este de 426.000 de dolari" / Foto: Unsplash
Cele mai mari premii la Loteria de Crăciun din Spania vor fi extrase joi. Premiul cel mare este de 426.000 de dolari" / Foto: Unsplash

Ceea ce se anunță a fi cea mai mare loterie de Crăciun din lume, El Gordo din Spania, va fi extrasă joi, 22 decembrie ca în fiecare an.

El Gordo distribuie premii în valoare totală de 2,3 miliarde de euro (2,44 miliarde de dolari) în întreaga țară. Premiul cel mare al loteriei pentru fiecare bilet câștigător este de 400.000 de euro.

Prima loterie El Gordo a avut loc în 1812, când guvernul a înființat-o pentru a colecta fonduri pentru soldații spanioli care luptau împotriva armatelor lui Napoleon. În acest an va avea loc cea de-a 209-a extragere, conform presei spaniole.

 

Milioane de oameni din Spania participă la cea mai mare loterie

 

El Gordo este un eveniment important în Spania, deoarece milioane de doritori stau la coadă la ghișeele loteriei în speranța de a câștiga marele premiu.

Este permisă cumpărarea mai multor bilete cu același număr de loterie. Un bilet întreg costă 200 de euro, dar majoritatea cumpără bilete în valoare de 20 de euro, adică o zecime de bilet.

 

EuroMillions de Crăciun

 

EuroMillions va fi jucat vineri, 23 decembrie și marți, 27 decembrie. Cel mai târziu puteți cumpăra un bilet la ora 19:30, extragerea are loc la ora 20:45 și va fi transmisă pe site-ul Loteriei Naționale, pe canalul său YouTube.

 

Tragerea la sorți de Crăciun Set for Life

 

Câștigarea a 10.000 de lire sterline în fiecare lună timp de 30 de ani este un cadou de Crăciun destul de uimitor. Set for Life, care se extrage în fiecare luni și joi, va extrage la ora 20:00 pe 22 și 26 decembrie.

Alegeți cinci numere de la 1 la 47, plus o bilă de viață de la 1 la 10 pentru doar 1,50 lire sterline și încrucișați-vă degetele. Premiul cel mare de 10.000 de lire sterline pe lună timp de 30 de ani este urmat de un premiu pentru locul doi de 10.000 de lire sterline în fiecare lună timp de un an.

 

Extragerea Thunderball de Crăciun

 

Cel mai ieftin joc al Loteriei Naționale este Thunderball, pentru care biletele costă doar 1£. Premiul cel mare este de 500.000 de lire sterline și se spune că Thunderball este cea mai bună șansă de a câștiga jumătate de milion de lire sterline cu un bilet de 1£.

Thunderball are loc de patru ori pe săptămână, extragerile având loc marți, miercuri, vineri și sâmbătă. De Crăciun, puteți juca pe 23 decembrie, în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie și pe 27 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel