Propaganda rusească. Cele mai absurde titluri din presa rusă din ultimele zile

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Propaganda rusească. Cele mai absurde titluri din presa rusă din ultimele zile
Propaganda rusească. Cele mai absurde titluri din presa rusă din ultimele zile

Rusia duce un război împotriva Ucrainei nu doar pe uscat, pe cer, pe mare, ci și în spațiul informațional. În acest caz din urmă, unul dintre cele mai importante instrumente este propaganda. În performanța presei ruse, aceasta nu poate provoca decât surprize.

Lipsa totală a libertății de exprimare în țară, precum și cenzura totală distrug instituția jurnalismului în Rusia.

Cu toate acestea, nu toți cititorii ruși au nevoie de o reflectare obiectivă a evenimentelor, deoarece chiar și articolele absurde câștigă un număr mare de vizualizări. În cea mai mare parte, rușii sunt gata să consume orice conținut și pe orice platformă, fără a pune la îndoială politica partidului.

Rezultatul este un fel de ecosistem închis. La propriu, pentru că toate sursele de informații neplăcute sunt imediat alungate de Kremlin.

Și totul ar fi nimic, dar o persoană obișnuită cu prezentarea de înaltă calitate a unei varietăți de informații riscă să intre într-un șoc cultural în timp ce citește știrile din presa de propagandă.

NV Techno a adunat cele mai notabile titluri ale publicațiilor online rusești din ultima perioadă.

 

1. Ziuganov, discurs despre soldații APU, organismele comerciale

 

2. Propaganda... (propaganda-ruseasca-1.png)

 

Acest articol ar trebui să înceapă cu un interviu cu Gennady Zyuganov, liderul de necontestat al comuniștilor ruși. Povestea sa despre traficul de organe în rândul militarilor ucraineni este o continuare demnă de urmat a gândurilor acestui celebru om de stat.

 

 

2. Păsările ar fi arme. Detalii despre activitatea biolaboratoarelor americane din Ucraina

 

3. Propaganda... (propaganda-ruseasca-2.png)

 

Este mai mult decât evident de ce este absurdă ideea de a crea arme biologice în Ucraina. Dar Rusia nu poate fi oprită, această țară promovează cu zel răspândirea ciumei și a coronavirusului de către oamenii ucraineni de știință. Acum, chiar cu ajutorul păsărilor.

 

 

3. Ucraina, exploatare minieră în regiunea Rostov. Cronica evenimentelor din Ucraina la ora 15:00 pe 26 februarie

 

4. -imagine fara descriere- (propaganda-ruseasca-3.png)

 

Revendicările constante ale Rusiei față de statul pe care l-a invadat nu s-au încheiat odată cu păsările. De data aceasta ucrainenii au fost acuzați de exploatare minieră în regiunea Rostov. În general, nu ar fi ciudat în război. Dar este interesant, cum de a reușit Ucraina, care, potrivit propagandei Kremlinului, suferă înfrângere după înfrângere?

 

 

4. Lukașenko a vorbit despre o încercare a Ucrainei de a lovi teritoriul Belarusului cu o rachetă „Point-U” 

 

5. -imagine fara descriere- (propaganda-ruseasca-4.png)

 

Dictatorul belarus este egal cu omologul său rus în toate privințele. Și în declarații provocatoare. Potrivit lui Alexandr Lukașenko, în intervalele dintre bombardarea regiunii Rostov și retragerea pe propriile terenuri, Ucraina reușește să lanseze rachete pe teritoriul Belarusului.

 

5. „Avem informații care ne permit să identificăm cu exactitate civilii implicați în crimă: au fost înregistrate numerele acestui „Point-U”. Vinovații nu vor scăpa de pedeapsă”, a spus liderul DNR, Denis Pushilin

 

6. -imagine fara descriere- (propaganda-ruseasca-5.png)

 

În timp ce șeful autoproclamat al DNR examinează numărul rachetei Point U care a aterizat pe peluza din apropierea clădirii așa-numitului "guvern DNR", analiștii CIT (un grup de cercetare rusesc) au aflat deja de unde a venit. Denis Pușilin ar fi surprins să afle că este din Rusia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel