Cel mai important operator de jocuri de noroc online se extinde în America de Nord

Editor Team |
Data publicării:
Cel mai important operator de jocuri de noroc online se extinde în America de Nord
Cel mai important operator de jocuri de noroc online se extinde în America de Nord

Unul dintre cei mai importanți operatori din lume este Kindred, în al cărui portofoliu se află și brandul Unibet. Lucrurile sunt în continuă mișcare pentru Kindred, care își retrage brandul Unibet din Germania, dar deja a început să se extindă în America de Nord.

Ești fan sloturi online și îți place să știi totul despre operatorii de jocuri de noroc?

De ce se retrage Unibet din Germania

Cel mai important operator de jocuri de noroc online, Kindred Group, intenționează să-și retragă marca emblematică Unibet de pe piața germană, sugerează un raport recent.

Se așteaptă ca brandul să iasă de pe piață începând cu 1 iulie 2022. Anunțul vine chiar înaintea celui de-al patrulea tratat interstatal privind jocurile de noroc al Germaniei (GlüNeuRStV), care este planificat să între în vigoare la 1 iulie.

Kindred a dezvăluit că, deși intenționează să retragă Unibet din Germania, în același timp, compania va căuta să se extindă în America de Nord. Compania a declarat că piața din Germania sub regimul GlüNeuRStV nu va fi „sustenabilă și competitivă față de oferta fără licență”.

În plus, Kindred a subliniat că pentru a se asigura o piață competitivă, condițiile de licență, procedurile de solicitare a licenței, precum și reglementările trebuie să fie mai transparente. Mai mult, compania a explicat: „Direcția noastră strategică pe termen lung stabilește piețele reglementate la nivel local ca motor de bază pentru creșterea noastră.”

 

Extindere în Țările de Jos

 

Kindred a primit recent două premii pentru planul său pe doi ani numit Programul de Acțiuni pentru Toți Angajații. Planul inovator a fost introdus de companie împreună cu strategia de afaceri pe termen lung în 2021.

Înainte de acest moment, Kindred a dezvăluit și că i s-a acordat o licență de joc în Țările de Jos, marcând un nou succes. Kindred și-a primit licența de la Kansspelautoriteit (KSA), Autoritatea Olandeză pentru Jocuri de Noroc. Comentând anunțul, CEO-ul companiei, Henrik Tjärnström, a dezvăluit că Țările de Jos reprezintă o piață importantă. El a explicat că Kindred așteaptă cu nerăbdare să opereze în această țară.

 

Extinderea în America de Nord

 

Kindred a făcut primul pas în Canada în martie anul acesta, prin lansarea Unibet în Ontario. Se așteaptă ca provincia să devină una dintre cele mai mari piețe reglementate din America de Nord. Ontario folosește un model de reglementare deschis, care va permite Kindred să lanseze produse iGaming și pariuri sportive sub marca lor multiprodus, Unibet.

„Suntem mândri că am primit permisiunea de a ne lansa în Ontario în prima zi în care se deschide piața și așteptăm cu nerăbdare să construim relații pe termen lung cu clienții și partenerii noștri. Piața iGaming din Ontario este de așteptat să fie una dintre cele mai mari din America de Nord, ceea ce o face o propunere cu adevărat interesantă pentru Kindred,” a declarat Amanda Brewer, Country Manager pentru Canada. Populația multiculturală a Canadei, pasionată de o mulțime de sporturi, cum ar fi hochei, fotbal, rugby, tenis, curling, crichet și multe altele, reprezintă un public perfect pentru pariuri sportive.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel