Cel mai dulce horoscop: Ce desert ai fi, în funcție de zodie? Scorpionului i se potrivește coliva; Peștii - efervescenți precum vata de zahăr

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Cel mai dulce horoscop: Ce desert ai fi, în funcție de zodie? Scorpionului i se potrivește coliva; Peștii - efervescenți precum vata de zahăr (foto: freepik.com)
Cel mai dulce horoscop: Ce desert ai fi, în funcție de zodie? Scorpionului i se potrivește coliva; Peștii - efervescenți precum vata de zahăr (foto: freepik.com)

În universul zodiacal, fiecare semn își are propriul gust distinct și unic, iar astrele ne ghidează către delicii specifice care reflectă esența fiecărui nativ.

Astrologii au ales deserturile potrivite pentru fiecare zodie, care nu doar că se potrivește caracteristicilor ei, ci și emană spiritul și esența sa unică. De la Berbec la Pești, fiecare semn zodiacal are propriul său deliciu semnificativ, reflectând trăsăturile și gusturile specifice ale personalității astrologice. Așadar, haideți să descoperim ce deserturi palpitante se potrivesc cu fiecare zodie, aducând o notă dulce în previziunile lor cosmice.

Berbec - Prăjitura "Baked Alaska"

Berbecul este primul semn zodiacal și, prin urmare, un inventator și un inovator nativ. Berbecului i se atribuie crearea tehnologiei care permite înghețatei să se aprindă.

2. Cel mai du... (berbec--prajitura-baked-alaska_52966900.jpg)

Taur - Plăcintă cu mere

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii, frumuseții, fertilității, dulceții, simetriei și dorinței de plăcere. În mitologie, merele de aur sunt legate de Afrodita, care stăpânea fructul mistic.

Gemeni - Fudge

Această bomboană dulce este excelentă în porții mici și este bine primită la petreceri. Dintre toate semnele zodiacale, Gemenii au cea mai vagă atitudine față de adevăr, privindu-l ca pe o idee abstractă, nu ca o constatare a faptelor.

Rac - Trufe de ciocolată

Trufele de ciocolată, foarte iubite de mulți, sunt un talisman caloric potrivit pentru Rac, amintindu-le de dulciurile copilăriei.

3. Cel mai du... (tasty-salty-caramel-fudge-candies-with-sea-salt_96010400.jpg)

Leu - Cheesecake

Cheesecake-ul are rădăcini sale în lumea antică. Prototipul său, pregătit de greci, a fost servit primilor sportivi olimpici și ca tort de nuntă pentru elite. Leii se consideră ei înșiși un eveniment special și pot să se alăture oricărui desert destinat câștigătorilor și nunților.

Fecioară - Zefir

Fecioara guvernează intestinele și a șasea casă a sănătății. Primul zefir a provenit de la o plantă numită Althaea officinalis, pe care civilizațiile antice, inclusiv grecii și romanii, o foloseau în scopuri medicinale pentru a reduce inflamațiile și ca purgativ.

Balanță - Macarons

Așa cum sunt și Balanțele însele, biscuiții cu migdale sunt distinși și plini de aer. Și deși se poate discuta despre calitățile gustative ale fiecărui macaron, estetica ambelor este fundamentată.

5. coliva_din... (coliva_din_grau_si_nuci.JPG)

Scorpion - Colivă

Pluto, planeta morții și a transformării, guvernează Scorpionul. Scorpionul este o formă de prag, marcând granița dintre viață și moarte, distrugere și creație. Coliva, care uneori amintește de prăjiturile cu nisip, era tradițional pregătit pentru a alina durerea.

Săgetător - Banana Foster

Acest desert a fost inventat de bucătarul Ella Brennan din celebrul restaurant Brennan’s din New Orleans. Săgetătorii sunt optimiști nativi și rezolvă rapid problemele. În acea seară, când desertul a fost prezentat pentru prima dată, bucătarului i s-a poruncit să pregătească ceva pe loc, și așa s-a născut această clasică.

Capricorn - Budinca de pâine

Capricornul este cunoscut pentru că obține succesul cu orice preț, având emoții minime, și neabătându-se de la datoria sa de a ajunge în vârf. Ca desert, budinca de pâine a apărut din necesitate și lipsa dorinței de a arunca pâinea veche în vremuri dificile.

4. Cel mai du... (white-zephyr-delicious-marshmallows-with-spring-blossom-flowers-top-view_43277100.jpg)

Vărsător - Înghețată Dippin Dots

Vărsătorul este un semn al gânditorului conspiraționist liber, un inovator, activist, revoluționar și geniu neînțeles, care lucrează în subsolul casei părinților săi. Înghețata Dippin’ Dots a fost inventată chiar de un astfel de inovator într-un astfel de subsol.

Pești - Vată de zahăr

Vata de zahăr, precum la fel ca Peștii, este un desert capricios. Acest dulce este aproape 70% din aer, așa cum nativii Pești sunt aproape 70%  poezie, evitând comportamentul ordinar, minciunile albe, eliberând heliu al speranței și melancolia fără răspuns.

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3        

 - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel