Ce spune Jandarmeria Suceava după decesul bărbatului imobilizat cu spray lacrimogen

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Bărbatul din Vatra Dornei care vineri seară a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost imobilizat cu spray lacrimogen de către Jandarmerie, a murit sâmbătă dimineața. Acesta fusese reclamat că a atins în mod idecent o fetiță de 12 ani.

Jandarmeria Suceava susține acum, într-un comunicat de presă, că a intervenit cu materialele din dotare deoarece bărbatul devenise agresiv.

„O patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacolcun bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani. Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare. La scurt timp bărbatul și-a pierdut cunoștința, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat și transportat la spitalul din localitate”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de Jandarmeria Suceava.

Parchetul Militar Iași a preluat ancheta în acest caz.

foto: hotnews.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel