Ce legătură are Elon Musk cu scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard. Miliardarul a fost numit un "adevărat gentleman" în comparație cu actorul

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

În timp ce procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard continuă în Virginia, Elon Musk a fost citat ca martor al actriței. Amber Heard a depus mărturie despre întâlnirea cu fostul iubit Elon Musk, cu care a avut o relație în perioada în care s-a despărțit de Johnny Depp. 

Elon Musk și Amber Heard s-au întâlnit în 2017, după ce ea s-a despărțit de actorul din Pirații din Caraibe și la doar câteva luni după ce l-a acuzat de abuz domestic. 

Heard a declarat în fața instanței că, pe 2 mai 2016, ea și Depp au fost invitați la Met Gala de către designerul Ralph Lauren, însă Johnny Depp nu s-a prezentat la probă. Acest lucru a întristat-o enorm, spune Amber, deoarece a declarat că a mers singură la gală pentru că Depp nu s-a prezentat, conform Daily Mail. 

„Am coborât din mașină și am mers singură pe covorul roșu, cu cineva din echipa lui Ralph Lauren”, a spus ea. „M-am așezat lângă un tacâm gol pentru Johnny - el mi-a dat efectiv țeapă pe covorul roșu”.

Însă, în acea seară, Heard a mărturisit că a întâlnit un bărbat pe nume „Elon'”, despre care și-a dat seama abia mai târziu că era miliardarul Tesla, Elon Musk. 

Actrița a spus: „Nu l-am recunoscut până când nu am început să vorbim. El mi-a amintit că ne-am mai întâlnit o dată. Am vorbit pe covorul roșu, la coada de la intrare. Părea un adevărat gentleman”.

Heard a povestit cum a devenit prietenă cu Musk după aceea. Ea a început să se întâlnească cu fondatorul Tesla la scurt timp după evenimentul de la Met Gala, iar în luna august a anului următor s-au despărțit.

 

Fostul agent al lui Depp a dezvăluit ce mesaje primea de la Amber, după despărțirile de Johnny și Elon

 

Luna trecută, fostul agent al lui Depp, Christian Carino, a povestit în instanță despre e-mailurile pe care i le-a trimis Heard după ce aceasta s-a despărțit de Elon Musk.

Carino, agent de talente la mega agenția CAA și fostul logodnic al lui Lady Gaga, a declarat că Heard a început să se întâlnească cu Musk „imediat după Johnny Depp”.

Într-un e-mail din 7 august 2017, Heard îi transmitea lui Carino: „Trebuie să mă obișnuiesc cu despărțirea. Urăsc când lucrurile devin publice. Sunt atât de tristă”.

Carino i-a răspuns lui Heard: „Nu erai îndrăgostită de el. Mi-ai spus de 1.000 de ori că doar umplea un spațiu gol” (lăsat de Johnny Depp).

Întrebat de actriță, ce a vrut să spună, Carino i-a răspuns: „De ce ai fi tristă dacă nu erai îndrăgostită de el de la început?”.

Următorul e-mail al lui Heard spunea: „Știu, dar am vrut timp să jelesc și să mă recuperez în timpul meu liber”.

Într-un alt e-mail din aceeași conversație, ea a insistat pe ideea „cât” suferă: „Urăsc asta, încă o dată un bărbat îmi trage țeapă”.

Carino a răspuns: „Cum așa?"

Heard a răspuns prin e-mail: „Sunt supărați pe mine că i-am părăsit și că am spus astfel de lucruri acolo”, aparent referindu-se la faptul că povestea a devenit publică.

Carino a răspuns: „Ai putea evita toate astea dacă ai înceta să te mai întâlnești cu oameni extrem de faimoși”.

Întrebat ce a vrut să spună în e-mail, Carino a declarat în fața instanței că a încercat să-i spună lui Heard: „Dacă nu-ți place să apară în presă povești despre viața ta personală, nu te mai întâlni cu oameni celebri”.

 

Ce a avut de spus Elon Musk despre relația cu Amber Heard

 

Cei doi au fost fotografiați la un sanctuar de animale sălbatice din Australia cu puțin timp înainte ca Amber să își oficializeze idila pe Instagram, însă se cunoșteau de ani de zile, transmite Hello Magazine

S-au întâlnit pe platoul de filmare al peliculei din 2013, Machete Kills, unde au devenit rapid prieteni. Omul de afaceri Tesla a fost căsătorit cu actrița Talulah Riley, dar au divorțat și ei în 2016. 

Relația romantică dintre Amber și Elon a fost aparent de scurtă durată, deoarece s-au despărțit la doar câteva luni după ce s-au implicat.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Amber Heard (@amberheard)

 

Ei au emis o declarație comună în care scria așa: "După ce am citit articole recente despre relația noastră, am dori să vorbim în numele nostru. Distanța a fost foarte dură pentru relația noastră, pentru că nu am putut să ne vedem prea mult".

Ei au continuat: "Toate relațiile au suișurile și coborâșurile lor, bineînțeles. Oamenii fac ocazional speculații, care nu au nicio bază în realitate, fără ca noi să știm, crezând că au în vedere interesele noastre. Uneori, la mijloc sunt alte aspecte. Poate deveni un pic ciudat... Cu toate acestea, am dori să afirmăm în mod direct că avem cel mai mare respect unul față de celălalt și ar fi îngrijorător dacă cineva ar avea impresia că noi gândim altfel."

Elon și-a destăinuit și mai mult durerea sa, într-un interviu acordat publicației Rolling Stone, când a spus: "Tocmai m-am despărțit de prietena mea. Eram foarte îndrăgostit și m-a durut rău. Ei bine, ea s-a despărțit de mine mai mult decât m-am despărțit eu de ea, cred."

Despărțirea a avut loc chiar înainte de un eveniment important pentru Tesla și a adăugat: "Am suferit emoțional în ultimele săptămâni. Foarte greu. A fost nevoie de fiecare gram de voință pentru a putea participa la evenimentul Model 3 și a nu părea cel mai deprimat tip din jur. În cea mai mare parte a acelei zile, am fost morbid. Și apoi a trebuit să mi revin: să beau câteva doze de Red Bull, să ies cu oameni pozitivi și apoi, să îmi spun: „Toți acești oameni depind de mine. În regulă, fă-o'".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel