Cazanciuc, contre cu Seidler pe tema românilor din Diaspora: „Cam cât de sus poți să duci ipocrizia? Să vă fie rușine!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Vicepreşedintele Senatului Robert Cazanciuc (PSD) a avut în această după-amiază contre dure cu deputatul USR Cristian Seidler, la Antena 3, pe tema românilor plecați la muncă în străinătate.

Robert Cazanciuc: „Românii trebuiau să aibă contracte, să fie verificate contractele, nu să-i lași și să-i trimiți în zone care să fie închise, să nu poată ieși de acolo. Statul român nu face nimic pentru a-i ține pe acei oameni acasă. Trebuia să dea compensări pentru cei care angajează românii întorși acasă. (...) Diferența de salariu poate fi acoperită printr-o formă sau alta”

Cristian Seidler: „Oricare dintre cetățenii români din Germania aflat într-o situație dificilă acolo trebuie să știe că ambasada României are un atașat pe probleme de muncă. Ioana Manole se numește. Este afișat public pe site-ul Ministerului Muncii. Din păcate România are un singur atașat de muncă pentru Germania, Austria, Italia și Spania. Atunci când un reprezentat PSD vorbește despre ce ar trebui să facă statul român pentru ca românii să nu mai plece la muncă în străinătate... serios? Cam cât de sus poți să duci ipocrizia?” 

Robert Cazanciuc: „Pe ce lume trăiți? Îmi cer scuze că vă întrerup!”

Cristian Seidler: „Pe cea pe care o guvernați de 20 de ani și ați tolerat lipsa infrastructurii (neinteligibil). Pe cea din care au plecat 1 milion de români din cauza guvernărilor preporderent PSD-iste. În acea țară trăiesc! Să vă fie rușine!”

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel