Caz halucinant în Germania. Român acuzat că l-a violat pe clientului concubinei sale: „Am avut o copilărie dificilă“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Vilmos D. și Eva B. un o român și concubina lui de origine maghiară, au fost condamnați la 5 ani, respectiv patru ani și jumătate de închisoare, luni, la tribunalul districtului Heidelberg pentru viol în comun. Bărbatul este acuzat că a violat un client al Evei, care se ocupa cu prostituția într-o locuință părăsită din Franzosengewann, Kirchheim.

De asemenea, românul de 41 de ani și partenera sa de 46 de ani, trebuie să plătească victimei 15.000 de euro despăgubiri morale. 

Faptele pentru care au fost acuzați Eva și Vilmos s-au petrecut pe 13 august anul trecut. Eva B. și Vilmos D. se aflau în Germania de trei luni și sperau să găsească de lucru aici. Cu toate acestea, nu au reușit. Românca și ungurul nu vorbesc germana și nici nu au diplomă de liceu. S-au stabilit într-o casă demolată din Kirchheim, unde Eva B. s-a prostituat ilegal și ambii s-au ocupat și de cerșit.

Înainte de carantina generală din 2020, victima vizita ocazional prostituate și - după ce acest lucru nu mai era posibil din punct de vedere legal - a chemat-o la el acasă pe Eva B., printr-un prieten. În timp cei doi s-au apropiat, iar Eva îi povestea despre necazurile ei și despre copii rămași în țară pe care nu i-am mai putut ajuta, apelând la generozitatea lui. 

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy )

Român acuzat că l-a violat pe clientului concubinei sale

 

Victima s-a simțit atrasă de Eva B. și apoi a acționat cu un „grad terifiant și dezastruos de naivitate”. Pe 13 august, bărbatul a venit în casa dezafectată din în Franzosengewann, Kirchheim, unde l-a întâlnit pe Vilmos D., pe care Eva l-a prezentat drept „protectorul” ei. Vilmos D. era „doar puțin îmbrăcat”,  afirmat victima în fața instanței. Când bărbatul de 46 de ani s-a dezbrăcat și s-a întins, Eva B. l-a ținut legat în timp ce Vilmos D. l-a violat pe omul fără apărare. Motivul: „Probabil pentru a-și demonstra superioritatea”, consideră procurorului șef Kerstin Anderson. Procurorul Anderson a declarat că de atunci, victima suferă „de frică de moarte”.

Inculpații nu au comentat cu privire la infracțiune la proces. Timp de trei ore, victima, care nu a putut să lucreze și a fost grav afectată psihic, a fost interogată în cameră timp de trei ore, iar declarația a trebuit examinată cu atenție. Avocatul său, Silvio Käsler, care îl reprezintă pe reclamantul în vârstă de 46 de ani a explicat că de atunci clientul său suferă de insomnie, anxietate și atacuri de panică și solicitări excesive. Luni întregi bărbatul a fost complet incapabil să lucreze. După aceea, a fost diagnosticat cu tulburare de stres post-traumatic. Clientul său se află fizic și psihic în stare proastă din cauza unor boli anterioare. 

Vilmos: „Am avut o copilărie dificilă“

 

Inculpații, care păreau amuzați de prelegerea privind starea tânărului în vârstă de 46 de ani și de citirea rechizitoriului și care continuau să clatine din cap, au vorbit despre viețile lor anterioare în prima zi a procesului. Ambii au venit în Germania din Ungaria pentru a duce o viață mai bună aici. Fără un certificat de absolvire a școlii și cunoașterea limbii germane, nu și-au putut găsi un loc de muncă și, în cele din urmă, au ajuns să cerșească.

„Am avut o copilărie dificilă”, a spus Vilmos D., care a crescut în România. „A trebuit să muncesc mult”. După doar trei ani a abandonat școala și a lucrat mai întâi ca zilier în câmp, apoi s-a angajat ca pictor în Ungaria și a cunoscut-o pe Eva B. acolo după o căsătorie eșuată. Ea a mers la școală timp de opt ani și apoi a ajutat în afacerea tatălui ei, a explicat ea. Și ea a avut o căsătorie eșuată cu patru copii. Vilmos D. are un copil din prima căsătorie.

Atât Eva B. cât și Vilmos D. au fost condamnați de mai multe ori și amândoi au petrecut câțiva ani în închisoare. Românul Vilmos D. comisese, printre altele, un scandal cu poliția și un jaf. Eva B. furase iar și iar. În timp ce Vilmos D. bea o sticlă întreagă de vodcă la fiecare câteva zile, așa cum a spus el, Eva B. ia droguri: "Am folosit speed din când în când. O dată pe lună, nu în mod regulat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel