Câțiva dintre cei aproape 1.000 de americani cărora li s-a interzis intrarea în Rusia sunt morți

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Câțiva dintre cei 963 de americani cărora li s-a interzis pe viață să intre în Rusia nu ar fi putut oricum să facă această călătorie, pentru că sunt deja morți.

John McCain, fost candidat republican la președinția SUA și senator cu o vechime îndelungată, democratul Harry Reid, care a fost liderul majorității în Senat între 2007 și 2015 și Orrin Hatch, care, cu cei 42 de ani de activitate în această cameră, a devenit cel mai longeviv senator republican din istorie, se află pe noua listă de indezirabili a guvernului rus.

McCain a murit în august 2018, la vârsta de 81 de ani, Reid a murit în decembrie anul trecut, la 82 de ani, iar Hatch a murit pe 23 aprilie, la 88 de ani, conform The Guardian.

În continuare în viață, dar cu interdicție de a intra în Rusia din cauza unor presupuse jigniri la adresa președintelui rus Vladimir Putin sau a regimului său, sunt actorul Morgan Freeman, fondatorul Facebook Mark Zuckerberg, jurnalistul britanic și corespondentul CNN Nick Paton Walsh și Jeff Katzenberg, directorul executiv al studioului de animație DreamWorks.

Ca și cum ar întări faptul că cel care a întocmit listele nu și-a făcut pe deplin temele, Chuck Schumer, liderul majorității senatorilor democrați, este identificat în mod incorect ca fiind "fost senator democrat" și "lider adjunct al minorității senatoriale".

 

Rusia a anunțat că interzice intrarea în țară a 963 de americani

 

Rusia a anunțat sâmbătă că interzice intrarea în țară a 963 de americani, printre care președintele american Joe Biden, secretarul de stat Antony Blinken și șeful CIA William Burns.

Rusia interzice intrarea în țară a 963 de americani, inclusiv a președintelui Biden

Luna trecută, Ministerul rus de Externe le-a interzis lui Boris Johnson, Liz Truss, Ben Wallace și altor 10 membri ai guvernului britanic să intre în țară.

În aprilie, ministerul a declarat că decizia a fost luată „având în vedere acțiunea ostilă fără precedent a guvernului britanic".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel