Soțul șefei CSM, șase ani contracte cu TEL DRUM

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Rise Project dezvăluia în urmă cu două săptămâni că avocatul Gil Vasile, soțul șefei CSM, Simona Marcu, judecătoare la ICCJ, a avut un contract cu Tel Drum de 15.200 de lei în 2015, sub semnătura directorului executiv Petre Pitis.

Ziare.com dezvăluie astăzi faptul că au existat mai multe plăți către firma de avocatură a lui Gil Vasile, soțul șefei CSM, și nu una singură cum s-a dovedit până acum, pe o perioadă lungă de timp.

Potrivit documentelor obținute de jurnaliștii de la ziare.com, cabinetul individual de avocatură Gil Vasile a încasat bani de la Tel Drum în toată perioada 2011 - 2017, cu excepția anului 2014.

Suma totală încasată de Gil Vasile de la Tel Drum în această perioadă este 528.711 lei cu TVA, respectiv 430.567 de lei fara TVA.


"Societatea Tel Drum a reprezentat un client ca oricare altul dintre sutele de clienti cu care am colaborat pe parcursul activitatii profesionale. Colaborarea a fost publica, iar raporturile financiare cu aceasta societate au fost declarate integral in raportarile fiscale periodice", a spus Gil Vasile, ulterior, potrivit sursei menționate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel