Deputatul "Mitralieră" vrea să scoată din sistem zeci de judecători. Care sunt criteriile

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu își dorește ca magistraţii care au făcut parte din echipele mixte şi au susţinut procese pe baza protocoalelor de colaborare să plece din sistem.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat luni că doreşte un consens pe principiul legii lustraţiei, astfel încât magistraţii care au făcut parte din echipele mixte şi au susţinut procese pe baza protocoalelor de colaborare să plece din sistem.

"Eu am făcut comentarii şi pot să fac orice comentariu oricând vrea sau nu vrea domnul Tăriceanu sau alţi colegi ai mei, vizavi de un protocol sau un consens pe baza modificărilor legilor Justiţiei. (...) Acest consens e greu să-l ai cu USR sau PNL atâta timp cât noi nu cădem de acord cu nişte principii. Primul principiu pe care eu l-aş pune în discuţie ar fi legea lustraţiei. Dacă suntem toţi de acord, toate partidele, că magistraţii care au făcut parte din echipele mixte şi au susţinut procese sau anchete pe bază de protocoale sau pe bază de înregistrări ilegale trebuie să suporte această lege a lustraţiei, să plece din sistemul unde sunt dânşii. Dacă asupra acestui principiu cădem toate partidele de acord deja este un pas pentru a discuta alte chestiuni", a afirmat Rădulescu, la Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel