Cătălin Moroșanu a fost făcut knockout de Poliția Rutieră. A rămas din nou fără permis

Eduard Pascu |
Data publicării:

Luptătorul Cătălin Morosanu a rămas din nou fără permis de conducere. Sportivul ieșean a încălcat limita legală de viteză.

Cătălin Moroșanu a rămas, miercuri, fără permis la Buzău, după ce a fost surprins de radar circulând cu viteza de 154 de km/h în afara localității.

Sportivul circula pe Drumul European 85, iar pe raza localității Limpeziș, din Buzău, a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 154 de km/h. Ca urmare a încălcării regulilor de circulaţie, a rămas pieton pentru următoarele 90 de zile. Mai mult decât atât, el a fost amendat cu suma de 1.305 lei.

Nu este pentru prima dată când luptătorul rămâne fără permis. În luna aprilie a anului 2021, sportivul a rămas pieton tot pentru 3 luni, după ce a fost prins băut la volan, în Capitală. El a fost descoperit cu 0,4 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cătălin Moroșanu ar fi consumat, înainte să conducă, două sau cel mult trei pahare cu vin roșu. 

Reamintim faptul că în luna iunie a anului 2017, Cătălin Moroșanu a mai avut unele probleme cu Poliția Rutieră. Însă, la momentul respectiv, a fost depistat de agenţi în timp ce conducea cu viteză în localitate. Potrivit autorităților, luptătorul a fost prins în timp ce rula cu 110 kilometri pe oră, în satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, transmite BZI.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel