Cătălin Ivan: PSD o stuctură MAFIOTĂ în subordinea lui Dragnea. Am fost la un pas de instaurarea DICTATURII

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Europarlamentarul PSd, Cătălin Ivan  a scris pe facebook că "Acest partid care poartă doar numele de PSD nu mai este decât o stuctură mafiotă în subordinea lui Dragnea trebuie oprit cu orice preț"

"In sfarsit, pe baza informatiilor pe care doar seful CSAT-ului poate să le primeasca, lui Klaus Iohannis i s-a scris un punctaj care confirmă ce am spus eu într-o postare anterioară. Fară să am informatii, dar cunoscand pâna în cel mai mic detaliu cum functionează mecanismele interne ale acestei mostruozitati politice puse în slujba lui Dragnea, am spus că asistăm la o înscenare pusă la cale de oameni din partidul lui Dragnea și din Ministerul de Interne fideli acestuia.
Totul a fost pregatit pâna în cel mai mic detaliu și au fost folosite toate institutiile statului aflate sub controlul acestui individ corupt și disperat. Ultima condamnare l-a adus în pragul nebuniei. Frica de închisoare dă probabil astfel de stări. Va da foc la țară fără nicio rezerva numai să scape.
Am două comentarii scurte de final:
1. Acest partid care poarta doar numele de PSD dar nu mai este decat o stuctura mafiota in subordinea lui Dragnea trebuie oprit cu orice pret. Izolarea sa pe scena politica si scoaterea institutiilor statului de sub influenta lui trebuie sa fie prioritate pentru orice politician responsabil.
2. Scenariul era gândit astfel încat sa rezulte mult mai multe victime, inclusiv din rândul jandarmilor, astfel încât Dragnea să poată instaura un regim autoritar. Calitatea oamenilor din piața i-au stricat planurile. Oamenii i-au apărat pe jandarmii lăsati în urma de colegii lor, au refuzat conflictul cu fortele de ordine și s-au dezis de actele de huliganism. Păpușarii în frunte cu Dragnea nu au intuit că oricine, pe orice imagine s-ar uita, va observa atât de clar diferenta dintre huliganii plătiti din galeriile cluburilor de fotbal si protestatarii veniți să facă uz de dreptul lor democratic de a protesta.
Am fost la un pas de instaurarea dictaturii. Nu se vor opri până nu-i vom opri noi."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel