Cătălin Ivan: Cei care munciți de dimineață până seara aveți motive să fiți oripiliați

Narcis Popa |
Data publicării:

Cătălin Ivan spune că odată cu apariția "valizei" Tel Drum, toți oamenii care muncesc de dimineața până seara au dreptul să fie oripilați la vederea luxului în care trăiesc Liviu Dragnea și apropiații lui. 

"Câteva cuvinte despre valiza lui Dragnea. Cei care munciți de dimineață până seara, în țară sau în străinătate, aveți toate motivele din lume să fiți oripilați văzând luxul în care trăiește Liviu Dragnea. Opulența sfidătoare a celor care ne conduc, deși nu o pot justifica, a fost tot timpul în fața ochilor noștri, dar nu am vrut s-o vedem. Dragnea este un exponent al unei lumi paralele în care s-a “refugiat” clasa politică românească. România este condusă de la Revoluție până astăzi de câteva mii, poate zeci de mii, de astfel se valize, mai mari sau mai mici, la București, dar și în fiecare județ al țării. Fără excepție. 
Când aveți puțin timp liber și vreți să vă faceți viața amară, sau când vă pregătiți să vă mai puneți încrederea în unii politicieni, dați o scurtă căutare pe rețelele de socializare și interesați-vă puțin despre viața pe care aceștia și rudele lor o duc. Veți fi surprinși să aflați ce hobby-uri scumpe au, ce gusturi rafinate la băutură, mâncare, haine și vacanțe, la ce școli scumpe își duc copiii, în ce vile sau apartamente de lux trăiesc și așa mai departe. Chiar și cei mai discreți dintre ei, la o căutare minimală, nu vor putea explica proveniența banilor pentru toate cheltuielile familiei într-un an de zile. 
Realitatea cinică și crudă este că am susținut din sărăcia noastră luxul unor indivizi care s-au constituit într-o castă transpartinică, pusă doar pe jefuit bugetele publice. Și mai grav este că, acceptând în liniște resemnați, de fapt ne condamnăm proprii copii, crescuți decent, din bani câștigați cinstit, să fie conduși de copiii lor, școliți în străinătate, din banii noștri. Lăsăm să apară o falsă elită, iar această “elită” ne va vinde pe toți pentru a-și susține nevoile tot mai multe, mai scumpe și mai “rafinate” ", a a scris Cătălin Ivan pe contul său de socializare. 

 

 

 

 

 

 

 

 

[

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel