Cât au costat deplăsarile făcute de Tudorel Toader în jurul lumii

Tudorel Toader  a fost de 29 de ori în deplasari externe în 26 de luni de mandat la ministerul Justiției. Japonia, Malaysia, Italia, Franta, Luxemburg, Maroc, sau Belgia sunt o parte din țările în care a călătorit fostul ministru al Justitței.

Din 23 februarie 2017, când a devenit ministru, până în aprilie 2018, ministrul Tudorel Toader a fost în 29 deplasari externe care au costat 174.497,26 lei, potrivit datelor comunicate de Ministerul Justiției la cererea Ziare.com.

In cazul a 19 dintre deplasări, Tudorel Toader a fost însoțit de fostul secretar de stat, Marieta Safta. 
Potrivit datelor oferite de MJ, cheltuielile suportate de minister persoanelor care făceau parte din delegația lui Tudorel Toader -inclusiv cele 19 deplasari făcute impreuna cu Marieta Safta- au costat 126.120,37 lei.

In total, cheltuielile de deplasare ale lui Tudorel Toader si ale persoanelor care au facut parte din delegatie sunt in valoare de 300.617,63 lei.

Cea mai scumpă deplasare externă a lui  Toader a fost când a semnat un Memorandum de înțelegere între Guvernul României si Guvernul Malaysiei privind activităti de cooperare juridică.

Cheltuielile pentru deplasarea lui Tudorel Toader și a Marietei Safta au fost de 34,503,08 lei. 

Toader malaezia

Tudorel Toader și Marieta Safta în Malaysia.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.29