Casa procurorului de la Caracal, ridicată pe terenul unui INTERLOP (surse)

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Casa procurorului de la Caracal, cel care a interzis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă, ar fi construită pe terenul unui interlop, potrivit unor surse citate de România TV. 

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecătoriei Caracal, cel care a ținut polițiștii la poarta lui Gheorghe Dincă până la ora 06.00, este suspectat de legături dubioase cu membrii clanului Oacă, interlopi cercetați pentru mai multe infracțiuni, printre altele pentru proxenetism.

Vecinii acestuia spun că terenul pe care procurorul Popescu și-a construit o vilă ar proveni chiar de la un interlop, transmite România TV.

Totodată, procurorul este vecin cu Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, demis din funcție după scandalul legat de răpirea Alexandrei.

Amintim că procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat din funcție, în urma deciziei de joi a Secției pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecția Judiciară a început ancheta disciplinară, au precizat surse din CSM.

Procurorii CSM s-au întrunit, joi, pentru a discuta propunerea inspectorilor judiciari de suspendare a procurorului din Caracal care nu ar fi permis agenților de poliție să încalce mandatul de percheziție și să descindă în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal înainte de ora 6:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel