Cartofii diavolului umpluți, un preparat diabolic de bun. Rețeta pas cu pas

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Cartofii diavolului umpluți, un preparat diabolic de bun. Rețeta pas cu pas
Cartofii diavolului umpluți, un preparat diabolic de bun. Rețeta pas cu pas

Două clasice sudice, ouă diabolice și salată de cartofi, se reunesc pentru a crea această minune de rețetă. Scoaterea mijlocului din cartof, umplerea acestuia amintește de un ou umplut, dar are gustul unei linguri de salată de cartofi într-o singură mușcătură.

Cartofii diavolului umpluți - Ingrediente

 

Citește și Waldorf, salata creată pentru a comemora sosirea primăverii. Rețeta savuroasă a unui preparat vedetă

 

1 kilogram de cartofi 

1 cană de maioneză 

1 pachet de brânză rasă 

2 lingurițe de pastă de Chili 

1 ceapă

1 ramură de coriandru

1 vârf de sare și piper

 

Cartofii diavolului umpluți - Mod de preparare

 

Spălați și fierbeți cartofii cu tot cu coajă aproximativ 25- 30 min și verificați din când cu o furculiță pentru a nu se fierbe prea tare.

Între timp pregătiți sosul: coriandru tocat mărunt, ceapa tăiată cubulețe plus 2 linguri de pastă de chili, sare, piper. Se amestecă bine și se dă la frigider. Când amestecul este rece, combinați-l cu maioneza și brânza rasă.

După ce cartofii au fiert, scurgeți de apă, tăiați-i în două, scoateți pulpa cartofului din mijloc și amestecați cu sosul. Apoi, umpleți coșulețele de cartofi pe care le-ați format în urma scoaterii mijlocului cartofului.

La umplutură puteți adăuga smântână, capere, muștar sau alte ingrediente preferate. 

Dați la cuptor până se rumenesc deasupra.

Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel