CARNAGIU în Ungaria: O familie de români a pierit într-un accident cu 7 MORȚI, aproape de granița cu România

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Șapte persoane au murit într-un teribil accident de circulație petrecut în Ungaria, la aproximativ 70 de km de granița cu România. Un TIR a intrat în parapetul autostrăzii M5 și a lovit două autoturisme care circulau pe sensul opus de mers. Un incendiu a izbucnit în urma coliziunii, iar pasagerii celor două mașini nu au mai putut fi salvați.

Potrivit surselor PresaSM, una dintre mașini era înmatriculată în România.

Accidentul de circulație s-a petrecut în jurul orei 2:30, ora Ungariei, pe autostrada M5, la 71 de km de vama Nădlac, în localitatea Balástya. Potrivit poliției din țara vecină, un TIR înmatriculat în Serbia, cu destinația Budapesta, a rupt, din motive încă neelucidate, parapetul autostrăzii, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune două maşini care circualu regulamentar.

Accidentul de circulație a fost urmat de un incendiu, iar persoanele care se aflau în cele două mașini nu au mai putut fi salvate.

Autoritățile din țara vecină au confirmat decesul pasagerilor, dar și faptul că șoferul de TIR a scăpat cu viață din accident.

Presa din Ungaria titrează că este vorba despre două mașini cu numere de înmatriculare străine, iar potrivit informațiilor PresaSM, unul dintre automobile, o Skoda, este înmatriculat în România, iar un altul în Olanda. În mașina înmatriculată în România s-ar fi aflat o familie cu doi copii.

Pe durata cercetărilor care au loc, o porțiune din autostradă a fost închisă, iar circulația devită pe o rută alternativă.

 (w670)

(w670)

sursa foto: delmagyar.hu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel