Carmen Mihălcescu, propusă candidat la europarlamentare

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

A apărut primul nume care ar putea intra în lupta pentru un post de europarlamentar din partea PSD. Organizaţia PSD Bucureşti o va susține pe Carmen Mihălcescu (Moldovan), soția consultantului politic Horia Mihălcescu.

Se pare că aceasta a revenit la sentimente mai bune față de conducerea actuală a PSD, care iată o recompensează pentru schimbarea atitudinii. În septembrie 2018, Carmen Mihălcescu semna o scrisoare anti-Dragnea și se poziționa de partea puciștilor din partid.

„Astăzi, organizaţia Municipiului Bucureşti a Partidului Social Democrat s-a întrunit statutar, în birou permanent, pentru a vota nominalizările pentru lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Din lista totală de 10 nominalizări, făcute de cele 6 sectoare, s-a decis prin vot susţinerea doamnei Carmen Ileana Mihălcescu (Moldovan). Organizaţia PSD Bucureşti dovedeşte prin acest vot unanim că rămâne o echipă închegată, pregătită să trimită în Parlamentul European oameni patrioţi, care ne reprezintă zi de zi valorile şi credinţa”, a afirmat preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, într-o declaraţie de presă transmisă luni seară Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel