Carmen Iohannis, mesaj la începutul școlii: „O să ne fie tot mai bine, cred, de acum încolo“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, s-a aflat la Sibiu în prima zi de școală. Ea este profesor de engleză la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Șeful statului a fost la o școală din București.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a participat luni la festivitatea de deschidere a noului an şcolar, la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă engleză, apoi s-a întâlnit cu elevii din clasa a zecea, unde este dirigintă, potrivit Mediafax.

Carmen Iohannis a declarat, luni, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar, că i-a fost dor de elevii săi din clasa a zecea, unde este dirigintă, şi că speră ca anul acesta să fie unul mai bun decât cel care a trecut.

„E o zi specială pentru noi. Începe un nou an şcolar. Suntem plini de emoţii, de bucuria revederii, de speranţele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaşti până la sfârşit şi să avem multă răbdare unii cu alţii. Mi-a fost foarte dor de ei. Sper că şi lor de mine. Uite ce frumoşi sunt. Suntem în clasa a zecea şi o să ne fie tot mai bine cred, de acum încolo. Clasa a noua a fost un pic mai dificil, dar acum ne descurcăm tot mai bine”, a spus Carmen Iohannis.

Șeful statului, Klaus Iohannis, s-a aflat la București în prima zi de școală, unde a participat la festivitățile organizate la Școala Generală „Ferdinand I“.

 

Citește și: Klaus Iohannis, în prima zi de școală: „Unii POLITICIENI se tem de școală. Aici sunt formați oameni care le taxează greșelile de EXPRIMARE“

 

Carmen Iohannis s-a îmbrăţişat cu toţi elevii săi, apoi au făcut un selfie cu copiii, în curtea colegiului, aşa cum obişnuieşte la fiecare început de an şcolar.

 Soţia preşedintelui Klaus Iohannis este dirigintă la clasa a zecea profil „Ştiinţe ale naturii bilingv engleză”, la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă două zile pe săptămână limba engleză, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel