Carmen Dan, REACȚIE după SCANDALUL „PAROLA”: „Este o EXAGERARE”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Carmen Dan a avut astăzi o primă reacție în scandalul „Parola”.

Carmen Dan spune că este o „exagerare”.

„Este o exagerare. Accesul a fost restricționat doar pentru acea zonă care era autorizată și era legală. Mai mult decât atât, cred că s-ar fi putut găsi o formulă mai bună pentru accesul persoanelor autorizate să participe la acea adunare publică, însă parola a fost convenită de către organizatori care aveau și responsabilități în acest sens.

Citește și Oraș ÎNCHIS pentru PSD. Polițiștii cereau o PAROLĂ șoferilor (VIDEO)

Este un subiect dezbătut, discutat și eu cred că suntem de mult într-o logică de campanie. L-am văzut ieri și pe președinte acuzând ca de obicei fără să aibă informațiile reale, acuzând Poliția și Jandarmeria și referindu-se la situații precum Topoloveni unde persoane au fost arestate.

Păi, dacă președintele nu știe care este diferența între o persoană arestată și o persoană care este dusă la secție pentru identificare atunci este foarte grav. Îi amintesc domnului președinte că și pentru dânsul se dispun astfel de măsuri de restricționare a zonei pe care o traversează tot de aceeași comandanți din Poliție și Jandarmerie”, a declarat Carmen Dan.  

 

Cine nu știa o parolă de acces, nu a putut intra în Târgoviște

 

Amintim că în timpul mitingului PSD care a avut loc la Târgoviște, cine nu știa o parolă de acces, nu a putut intra în oraș. Polițiștii opreau toate mașinile și le cereau respectiva parolă șoferilor. Formularea a fost stabilită de PSD și era una relativ simplă, formată dintr-o singură literă.

Parola de intrare în orașul Târgoviște a fost formată dintr-o singură literă, respectiv prima literă din numele localității din care veneau simpatizanții PSD.

Citește și IPJ Dâmbovița CONFIRMĂ. Sâmbătă a circulat în Târgoviște doar cine știa parola stabilită de PSD

Procedura stabilită era foarte bine pusă la punct. Concret, fiecare autoturism era oprit la barajul Poliției, iar șoferului i se cerea o parolă. Cine nu o știa, nu intra cu mașina în Târgoviște. Oamenii trebuiau să spună litera cu care începea numele localității din care veneau. Dacă localitatea era formată din două cuvinte, parola era compusă din două litere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel