Horoscopul mincinoșilor. Care sunt cele mai mincinoase zodii. Află care nativi ai zodiacului te joacă din vorbe

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Care sunt cele mai mincinoase zodii ale horoscopului. Află în care nativi ai zodiacului poți să ai încredere și care te joacă din vorbe
Care sunt cele mai mincinoase zodii ale horoscopului. Află în care nativi ai zodiacului poți să ai încredere și care te joacă din vorbe

Astrologia are multe influențe asupra comportamentului oamenilor, chiar și în ceea ce privește minciuna și înșelăciunea. Iată care sunt cele mai mincinoase zodii și care sunt subiectele despre care tind să mintă cel mai des.

Este foarte natural ca orice om să mai mintă din când în când. Fie că este vorba de o minciună nevinovată, de nevoia de a ne prezenta într-un mod mai bun la locul de muncă sau pentru că este o dependență, toată lumea minte la un moment dat în viață.

Indiferent cât de mult neagă cineva acest lucru, este adevărat că unii oameni mint mai mult decât alții, dar nimeni nu este complet sincer mereu. Însă problema este cu oamenii care rareori rămân cinstiți, chiar dacă minciunile lor rănesc pe cineva.

 

Berbec - 20% mincinoși

 

Berbecii nu sunt niște persoane care să se priceapă la mințit. Personalitatea lor este de o onestitate brutală. Cu toate acestea, sunt șanse ca Berbecii să mintă atunci când sunt suprasolicitați și supraîncărcați. Nu le place să dezamăgească pe cineva. De asemenea, ei mint în legătură cu motivele sau motivațiile care stau la baza unui lucru pe care nu au intenționat să îl facă.

 

Taur - 40% mincinoși

 

Nativii din zodia Taur sunt recunoscuți pentru orgoliul și încăpățânarea lor. Deci motivul principal pentru care te va minți fără să clipească este demnitatea lor. Însă, Taurii se vor minți singuri mai mult decât pe alții. Și o vor face mai ales, în legătură cu ceva care i-a emoționat, spunându-și că nu le pasă.

 

Gemeni - 60% mincinoși

 

Gemenii sunt niște mincinoși mascați. Mai excat tind să adauge puțină culoare adevărului. Te vor complimenta în legătură cu ceva, chiar dacă nu le place. A mângâia orgoliul cuiva este întotdeauna o modalitate a Gemenilor de a le câștiga încrederea. Ei vor minți pentru a ieși din orice situație, în timp ce te vor face să te simți mai bine. Cu toate acestea, nu mint în mod deliberat, ci mai degrabă le vine foarte natural.

 

Rac - 50% mincinoși

 

Racii nu sunt genul de persoane care să te mintă în față, ci mai degrabă preferă să evite adevărul. Sunt pe principiul „Ce nu știi nu te poate afecta”. Racii pot minți că nu depind deloc de nimeni. Cu toate acestea, în realitate, ei ar putea fi destul de lipicioși și nevoiași. De asemenea, ei încearcă să pară că se simt pozitiv atunci când sunt triști sau răniți.

 

Leu - 70% mincinoși

 

Leii vor minți doar ca să ajungă ei în centrul atenției. Nu e destul ce fac ei pentru a fi sub lumina reflectoarelor? Nu e nimic, vor rezolva cu o minciună. Leii respiră încredere în ei. Ar adăuga cu ușurință în CV-ul lor abilități despre care habar nu au. Vor minți că o carte este bună pentru a părea inteligenți. Mai mult, sunt uneori un centru de bârfe și povești.

 

Fecioară - 70% mincinoși

 

Capacitatea de a minți a unei Fecioare este de-a dreptul de speriat. Însă, deseori inciunile acestei zodii ies repede la lumină. Le place să-și mențină imaginea sau să fie în grațiile tuturor. Ar minți în legătură cu lucruri mărunte, cum ar fi faptul că telefonul lor este pe punctul de a muri, dacă nu sunt interesați să vorbească cu tine.

 

Balanță - 80% mincinoși

 

Balanțele sunt extraordinar de pricepute la minciuni. Este aproape ireal cât de repede le pot gândi. Balanțele sunt persoanele care îți vor spune porecle dulci pentru că ți-au uitat numele, deși le-ai spus de mai multe ori. Ar minți pentru a evita o ceartă cu tine sau pentru a te răni. Vor minți despre cât de bine s-au simțit cu tine, chiar dacă în viitor îți vor ignora existența.

 

Scorpion - 90% mincinoși

 

Scorpionii sunt maieștrii minciunilor. Aproape că nici detectorul nu va fi sigur dacă te mint sau nu, pentru că au o naturalețe înfricoșătoare. Ei își susțin comportamentul onest, dar ar adăuga mici minciuni în timp ce își sorb ceaiul pentru a se simți superiori. Ei vor minți pentru a face ca ceva să pară mai important sau mai dramatic.

 

Săgetător - 30% mincinoși

 

Săgetătorii urăsc minciuna și nu îi văd sensul. Însă o dată în viață, în anumite momente ale istoriei, e posibil să apară necesitatea unei minciuni de proporții biblice și culmea pe care Săgetătorul o să o spună atât de bine, încât și el o va crede. În rest, nativii acestei zodii îți vor spune adevărul chiar și când nu vrei să îl știi.

 

Capricorn - 10% mincinoși

 

Capricornii preferă să spună adevărul chiar dacă doare. Însă, atunci când lucrurile scapă de sub control, Capricornii vor minți că nu au nevoie de ajutorul nimănui. De asemenea, vor pretinde că sunt foarte buni la autoîngrijire atunci când încearcă să rezolve problemele celorlalți.

 

Vărsător - 90% mincinoși

 

Abilitatea Vărsătorilor de a minți este fără limite. O zodie care știe să se joace cu vorbele și care îți va spune orice vrei să auzi, indiferent că este o mare minciună. Cel mai probabil vor minți în legătură cu emoțiile lor și se vor preface că nu sunt răniți, din cauza orgoliului. Însă, se știe că vărsătorii sunt foarte buni cuceritori, iar pentru asta ar spune orice oricui doar să își îndeplinească dorințele adânc ascunse.

 

Pești - 40% mincinoși

 

Peștii sunt niște creaturi dulci, dar chiar și așa uneori vor mai încerca să scape câte o minciună. Însă lumea nu prea îi crede. Peștii îți vor spune că le place să iasă cu prietenii tăi, dacă asta te face fericit. Ei evită să doboare pe cineva sau să rănească pe cineva. Dacă se simt un pic sub așteptări, vor spune că sunt bine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel