Caramitru: "O sa plecăm toți și țara va rămâne o moșie a PSD-iștilor"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Andrei Caramitru consideră că taxele din România sunt mult prea mari, și că "6 luni din 12 lucrăm pentru stat". În schimb, sute de vietnamezi vin să lucreze în țara noastră, mai spune acesta. 

"România in 2019 : sute de vietnamezi muncitori in construcții in Pipera; anunțuri de recrutare pentru sudori și lăcătusi români in străinătate.

Ce se întâmpla ? Taxe prea mari pe muncă in România - salariul net fiind prea mic față de Europa de Vest. Chiriile prea mari in orașe - nu avem facilitați fiscale pentru cei care se mută pentru un prim job.

Și taxele astea - 6 luni din 12 lucram pentru stat - nu merg nici către autostrăzi, nici către spitale, nici către școli. Merg in buzunarul lor - fură TOT.

Dacă nu schimbăm directia prin vot repede, nu eliminăm corupția și nu schimbăm codul fiscal (așa cum USR a propus deja public) - o sa plecăm toți și țara va rămâne o moșie a PSD-iștilor, cu muncitori din Asia care lucrează pentru ei. Și care nu au drept de vot", a postat Andrei Caramitru pe pagina sa de facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel