C.T.Popescu: "PSD trebuie să ajungă la lada cu clovni stricați ai istoriei"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a declarat c[ PSD ar trebui să ajungă "la lada de gunoi a istoriei". Invitat la Digi24, gazetarul a spus că Liviu Dragnea a distrus partidul aflat la guvernare și că principalele obiective ale PSD au fost scoaterea din UE și distrugerea justiției. 

"Acum este pentru prima dată când cred că PSD trebuie să dispară complet. Nici PNȚCD-ul nu a dispărut complet-complet. A apărut acum și s-a lipit de PSD. Nu a apărut ăla mic cu capul mare să  spună că i s-a luat ceața de pe ochi,și că e timpul să se lipească de domnul Dragnea? (...)Sigur, nu dispari, da poți să ajungi nu la lada de gunoi a istoriei, la lada cu clovni stricați ai istoriei. Cum e la teatru sau la circ, acolo când se strică păpușile alea și le aruncă. Acolo poate să ajungă PSD-ul și după părerea mea, acum, după 30 de ani vă spun că trebuie să ajungă și bănuiesc că ar apărea totuși un partid de stânga, stângă adevărată, social democrată cu toate calitățile unui partid de stânga pentru că PSD este malformat complet în momentul de față. Ăsta este un zombii, nu mai are nicio legătură cu social democrația, cu stâna, cu nimic. Este un partid naționalist ceaușist jegos. Ce să mai faci cu așa ceva?", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24. 

Cristian Tudor Popescu consideră că PSD nuare nicio legătură cu ceea ce înseamnă cu adevărat social democrația. 

"Dragnea a împins levierul foarte departe. Dragnea fiind un scelerat a împins lucrurile dincolo de linia roșie. Este atât de compromisă structura, până în măduvă. Cu ce să vină PSD-ul acum? După ce vreme de doi ani de zile nu a făcut altceva, partid social democrat și-a făcut principalale obiective din scoaterea României din Uniunea Europeană și din dinstrugerea justiției. Ce legătură are asta cu social democrația?", a mai spus CTP, la Digi24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel