C.T. Popescu: Carmen Dan este o unealtă perfectă a lui Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a declarat la digi 24 referitor la ministrul de Interne, Carmen Dan "Eu aș vedea-o să aibă și ea o urmă de umanitate în legătură cu ce s-a întâmplat, asta aș aștepta de la ea, ca femeie, nu ca ministru de Interne".

"Nu era nevoie ca dl Dragnea să coordoneze direct acțiunea, Carmen Dan știa foarte bine ce avea de făcut, ea este o unealtă perfectă a lui Dragnea, nu trebuia instruită pe loc.

Ce mă... nu știu cum să spun, e vorba de oamenii ăștia, de femei, bătrâni, copii, acolo, în piață care au avut de suferit, manifestanți pașnici. Doamna Carmen Dan e femeie, are un copil, din câte am auzit. Ea știe foarte bine ce a făcut acolo, că a dat, că nu a dat acel ordin, dar în modul în care l-a recompensat pe șeful acestei operațiuni în urmă căruia sunt peste 760 de plângeri la procuratură... Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, cum poate doamna Carmen Dan, femeie și mamă, să meargă mai departe cu acea atitudine sfidătoare, mincinoasă?

Eu aș vedea-o să aibă și ea o urmă de umanitate în legătură cu ce s-a întâmplat, asta aș aștepta de la ea, ca femeie, nu ca ministru de Interne”, a spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel