C. Diaconescu a răbufnit la Realitatea TV: De ce îi permiteţi lui Dragnea să vă vorbească aşa?

Andreea Cosma |
Data publicării:

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, a avut o ieşire nervoasă în emisiunea lui Denise Rifai.

După ce au fost difuzate câteva imagini cu Liviu Dragnea admirând legumele ţăranilor din comuna Colibaşa, judeţul Giurgiu, Cristian Diaconescu a început să pună un şir de întrebări retorice în platoul Realitatea TV.

"Am o respectuoasă întrebare: Cine a auzit vreodată de domnul ăsta în Europa (Liviu Dragnea n. red.)? Să mă lămuriţi, că eu nu înţeleg, asta e campanie pentru Parlamentul European? Aşa arată? Aşa arată România, membră a Uniunii Europene şi a Alianţei Nord Atlantice? Cu astfel de limbaj?", a întrebat fostul ministru de Externe, invitat în emsiunea "Legile Puterii".

Au urmat apoi declaraţiile lui Liviu Dragnea, de la Colibaşa, în care şi-a permis să li se adreseze pe un ton răstit jurnaliştilor care l-au întrebat despre Tudorel Toader, când liderul PSD voia să vorbească despre programul său de tomate. 

"Vreau să mă lămuriţi, că eu sunt un om de pe stradă şi, realmente, nu vreau să supăr. De ce îi faceţi atâta publicitate? Iertaţi-mă, vă duceţi după el să îl fimlaţi cum vă insultă? Voi acceptaţi să vă vorbească un politican aşa? Nu îmi amintesc, pe vremuri, ca voi să fi acceptat ca un politican, cum o fi el, să vă vorbească aşa. Le faceţi publicitate, aia e, îmi pare rău", a mai spus Cristian Diaconescu, la Realtiatea TV.

Liviu Dragnea a vorit cu jurnaliştii pe un ton sarcastic atuci când a fost întrebat de minsitrul Justiţiei.

"A vorbit ceva despre roşii? Eu vreau să vorbesc azi despre fermierii şi producătorii români. (...) Aveți o foarte mare problemă cu justiția și cu Toader. Pentru mine, Tudorel Toader nu e un personaj despre care să vorbesc în fiecare zi. Este important pentru dvs, înţeleg. Pentru mine nu este important (...) Hai, la revedere! Dacă vreţi să vorbim depsre roşii, bine. Dacă nu, rămâneţi cu Toader al vostru", a declarat Liviu Dragnea, la Colibaşi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel