Bunica gemenilor morți din Ploiești, badantă în Italia, către fiică: „Te-ai liniștit, Andreea, ai omorât copiii“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
captura video
captura video

Bunica gemenilor din Ploiești, morți după ce au căzut de la etajul 10, lucrează ca badantă într-un oraș din sudul Italiei. Și Andreea, mama micuților, ar fi lucrat în același domeniu în Peninsulă.

Bunica din Italia ar fi fost avertizată de vecini că fiicele ei, Andreea și Alina, locuiesc în condiții mizere și fac zgomot în apartamentul în care se mutaseră recent cu chirie, potrivit Gândul. Familia era mutată de două zile în acel apartament.

Citește și Mama gemenilor din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul zece spune că nu aveau cum să deschidă geamul: „Era rabatat”

Andreea obişnuia să facă live-uri pe Facebook și TikTok, în timp ce ascultă muzică, dansează și fumează, potrivit imaginilor din online. Ea lucrase ca îngrijitoare de bătrâni, iar acum îşi creştea gemenii şi pe un alt băieţel de 5 ani. În clipurile publicate pe conturile din social media, femeia apare și alături de cei trei copii, dar și de alte femei. Acum, mama gemenilor este internată la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Ploieşti pentru că a suferit un șoc puternic. Pe conturile sale, femeia a fost criticată dur de internauți și a devenit ținta oprobiului public.

Vezi și: Unchiul gemenilor căzuţi de la etajul 10, acuzaţii GRAVE despre mama copiilor: "Făcea prostituţie în Italia. Copiii mureau de foame"

„Te-ai liniștit, Andreea, ai omorât copiii”, este mesajul pe care bunica gemenilor l-a transmis pe Facebook.

 

Se pare că în momentul când copiii au căzut, Andreea, mama lor, era într-o altă cameră şi făcea un LIVE pe Facebook. Femeia ar fi fost alertată chiar în timpul filmării de bătăi puternice la uşă, iar pe filmare se aud sirenele.

Cei doi copii gemeni, o fetiță și un băiat, în vârstă de 2 ani și trei luni, care au căzut, miercuri seara, de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii, din Ploiești, au murit.

Copiii au fost duși la spital cu manevre de resuscitare în curs, fiind în stop cardio-respirator, însă, din păcate, medicii nu au reușit să îi salveze.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel