Bugetul de stat. PSD, sesizare la CCR după decizia lui Ludovic Orban

Narcis Popa |
Data publicării:

 PSD va sesiza Curtea Constituțională pentru conflict de natură constituțională, imediat după ce proiectul de buget de stat va fi adoptat prin metoda angajării răspunderii Guvernului, au declarat surse din partid.

Potrivit surselor citate, social-democrații vor aduce amendamente pentru Legea Bugetului, relatând că sesizarea CCR nu exclude amendarea Legii, relatează Mediafax. 

Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului au decis, miercuri, ca plenul Parlamentului să se reunească luni de la ora 16.00 pentru ca Guvernul să-și angajeze răspunderea în vederea adoptării proiectului de buget pentru 2020.

Termenul pentru depunerea amendamentelor la Comisiile de buget din Parlament a fost stabilit pentru ora 10.00. Modificările depuse vor fi transmise Guvernului la ora 13.00.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, miercuri, că Guvernul își va asuma răspunderea pe Legea bugetului de stat, Legea asigurărilor sociale de stat și pe modificarea OUG 114. Șeful Executivului a subliniat că o dezbatere în Parlament ar genera întârzierea bugetului, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel