Bugetul, CONTESTAT din interior. Primar PSD: "Cel mai slab buget din istoria României"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un primar PSD contestă bugetul de stat propus de partidul de guvernământ, precizând că este "cel mai slab din istoria României".

Primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț (PSD), face apel la parlamentarii puterii să nu voteze proiectul de buget, pe care îl consideră "cel mai slab din istoria României", avertizând că primăria pe care o conduce ar putea intra în faliment, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vladimir Petruț a declarat, joi, că în programul de guvernare scrie că se va asigura bunăstare pentru toată lumea, "nu pentru o parte da și pentru o parte nu".

"Este cel mai slab buget din istoria României iar cei care l-au întocmit sunt în afara subiectului. Fac apel la parlamentarii puterii să nu voteze proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru că este unul dezastruos, care va afecta toată populația, ar trebui să aibă loc discuții punctuale, serioase și să se găsească soluții la probleme, pentru că în programul de guvernare scrie că se va asigura bunăstare pentru toată lumea, nu pentru o parte da și pentru o parte nu. Parlamentarii vor veni în teritoriu și vor da socoteală oamenilor. Este dezastru, nu ne-a consultat nimeni. Cu siguranță riscăm să intrăm în incapacitate de plată, în faliment. Nu am mai fost niciodată într-o astfel de situație, nu ne-am putut gândi că o să ajungem astfel. E tragic", a spus Petruț.

Potrivit acestuia, în proiectul de buget pe 2019 este o mare greșeală care va duce la blocarea administrațiilor locale, în condițiile în care cei de la Guvern au luat o estimare a încasărilor la bugetele locale pe anul trecut, la care au adăugat o estimare în plus de 8%.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel