Budincă de fructe sau budincă englezească, o bunătate de te lingi pe degete! Pufoasă, umedă și gata imediat

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Budincă de fructe sau budincă englezească, o bunătate de te lingi pe degete! Pufoasă, umedă și gata imediat. FOTO: captură video YouTube @ Katastrofa La Cocina
Budincă de fructe sau budincă englezească, o bunătate de te lingi pe degete! Pufoasă, umedă și gata imediat. FOTO: captură video YouTube @ Katastrofa La Cocina

Budincă de fructe sau budinca englezească umedă este un amestec delicios. Sunt cei care nu ar încerca niciodată o budincă de fructe, dar sunt și cei care le consideră esențiale și de bază. 

Cu această ocazie, vă vom arăta cum să pregătiți o budincă umedă și delicioasă, care vă poate face să vă răzgândiți dacă sunteți din grupa celor care n-ar încerca niciodată. Vom hidrata câteva fructe cu lichior de portocale pentru a oferi o aromă unică. O puteți savura la următorul mic dejun, gustare sau ceai, cu familia sau prietenii și de ce nu, într-un moment de relaxare pentru tine.

Vă învățăm cum să faceți budincă de fructe. Să gătim!

Rețeta de clătite super ușor de făcut. Și copiii pot să le gătească! Notează cele patru ingrediente

 

Ingrediente pentru prepararea budincii de fructe

 

- 1 ou

- 1 linguriță esență de vanilie

- coajă de portocală

- ½ cană de fructe uscate

- 1 cană de făină 0000

- 1 linguriță de praf de copt

- ½ linguriță de bicarbonat de sodiu

- ½ cană de lapte (120 mililitri)

- ⅓ cană de ulei

- ⅓ cană de zahăr (66 de grame)

- 25 de mililitri de lichior de portocale.

Pandișpan cu iaurt, fără făină: Pufos, aromat, bogat și sănătos. Gătește-l chiar azi!

 

Cum se prepară budincă de fructe

 

Primul pas în prepararea budincii de fructe este hidratarea fructelor uscate cu lichiorul de portocale. În acest fel, vor căpăta o aromă delicioasă și vor adăuga multă umiditate budincii. 

Bateți oul la temperatura camerei pentru aproximativ 5 minute. Între timp, adăugați zahărul sub formă de ploaie și uleiul, sub forma de fir. În acest fel, vei încorpora aer, astfel încât budinca să fie foarte pufoasă. Puneți esență de vanilie și, dacă doriți, coajă de portocală.

Adăugați laptele la temperatura camerei și făina, amestecată în prealabil cu praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Integrați cu mișcări învăluitoare.

Odată ce ingredientele sunt aproape complet integrate, adăugați fructele, cu o lingură de lichior, dacă vreți să-i simțiți aroma puțin mai intens în prepararea finală. Integrați-le cu mișcări învăluitoare.

După ce ați pregătit budinca de casă, duceți-o într-o formă unsă și făinată în prealabil. Dimensiunea potrivită pentru aceste cantități este de 24 x 9 x 6 cm. Gătiți budinca la cuptorul preîncălzit la 180 ºC timp de 25 de minute până se rupe puțin deasupra, este puțin aurie și, dacă o străpungeți cu o scobitoare, nu iese resturi din preparat.

Păstrați budinca în formă până se răcește înainte de a o desface. Apoi, vă puteți bucura de această budincă delicioasă de fructe. 

 

Cu ce ​​să însoțiți budinca cu fructe

 

După cum am menționat la începutul acestei rețete, budinca de fructe este ideală pentru micul dejun, gustări și pentru ceai. În oricare dintre aceste cazuri, este convenabil să însoțim budinca cu fructe proaspete pentru ca acestea să ofere o mai mare sațietate, moderând porția de budincă cu fructe pe care o servim.

De asemenea, niște infuzii, precum ceai, cafea sau latte, în casa ta liniștită, cu prietenii, familia sau într-un parc, bucurându-te de un picnic.

De asemenea, puteți decora această budincă cu glazură de portocale, glazură de ciocolată sau glazură de lămâie.

Făina de porumb nu este doar pentru mămăligă! Gătește acest pandișpan pufos și fraged chiar astăzi! O prăjitură delicioasă și economică

Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt                     
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g                     
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G                     

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel