Breaking News: Oamenii legii au ratat un INDICIU ESENȚIAL când o căutau pe Alexandra

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei", dovada clară că oamenii legii au ratat un indiciu esențial când o căutau pe Alexandra: mașina lui Gheorghe Dincă figura în dosarul Luizei, fata dispărută în aprilie.

Oamenii legii par să fi ratat un indiciu esențial în timp ce anchetau dispariția Alexandrei. Jurnalistul Mihai Gâdea a prezentat noi dovezi esențiale în cazul din Caracal. Acestea arată că polițiștii considerau mașina lui Gheorghe Dincă suspectă încă de la cazul Luizei!

Un raport prezentat de jurnalist arată că informații esențiale ar fi putut fi omise de polițiști în timpul anchetei. Se pare că procurorii ar fi avut informații cu privire la mașina suspectului încă din luna aprilie. Adică imediat după dispariția primei fete. Dacă informațiile prezentate de jurnalist în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de miercuri se confirmă, se pare că dispariția Alexandrei ar fi putut fi evitată. Sau, cel puțin, fata ar fi putut localizată foarte repede. 

După ce s-a constatat că mașina lui Gheorghe Dincă apare în ambele dosare, în urma verificării numărului de înmatriculare, a fost stabilită și adresa șoferului. Această conexiune și stabilirea adresei s-a realizat în doar o oră.

Alexandra Măceșanu nu a fost încă găsită, iar familia apelează la public pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea ei.

Iată imaginile din raport:

(w670)

(w670)

(w670)

sursa foto: Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel