Birchall a râs în HOHOTE la cererea lui Tudorel Toader

Andreea Cosma / 23 iul 2019, 14:13 Salveaza PDF Comentarii

Ana Birchall a anunțat că a refuzat solicitarea fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, de a primi de la Agenţia Naţionale a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) un automobil pentru Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. La un moment dat, actualul ministru al Justiţiei a izbucnit în râs când jurnaliştii au insistat să afle motivul refuzului său.

„Am primit această solicitare, am răspuns instituțional: Nu. Pentru că așa am considerat, nu”, a declarat ministrul Justiției, pe un ton apăsat.

Întrebată cum vede cererea lui Toader, Birchall a răspuns printre hohote de râs: „Fără cuvinte. Nu avem automobile pe care să le dă. Ce să onorez?”.

Citeşte şi: Tudorel Toader a cerut Ministerului Justiţiei să i se pună la dispoziţie gratis... un autocar

Refuzul vine după ce, în urmă cu câteva zile, fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a cerut de la Agenţia Naţionale a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) o mașină pentru Biblioteca din Iași (cerere înaintată în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, unde Toader este rector).

ANABI este în subordinea Ministerului Justiției, iar Birchall a refuzat.

“Motivul pentru care Biblioteca din Iași solicită în parteneriat cu Universitatea solicită o mașină pentru uzul bibliotecii este că autoturismul pe care îl avem aici este într-o stare destul de avansată de vechime. Ne-am bucura dacă am putea transfera de la o instituție a statului român la alta, în termeni legali un autoturism mai bun”, a declarat Ioan Milică, directorul BCU Iași.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 oct 2019, 20:08 in Știri
Horoscop, 19 octombrie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24