Birchall a râs în HOHOTE la cererea lui Tudorel Toader

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ana Birchall a anunțat că a refuzat solicitarea fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, de a primi de la Agenţia Naţionale a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) un automobil pentru Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. La un moment dat, actualul ministru al Justiţiei a izbucnit în râs când jurnaliştii au insistat să afle motivul refuzului său.

„Am primit această solicitare, am răspuns instituțional: Nu. Pentru că așa am considerat, nu”, a declarat ministrul Justiției, pe un ton apăsat.

Întrebată cum vede cererea lui Toader, Birchall a răspuns printre hohote de râs: „Fără cuvinte. Nu avem automobile pe care să le dă. Ce să onorez?”.

Citeşte şi: Tudorel Toader a cerut Ministerului Justiţiei să i se pună la dispoziţie gratis... un autocar

Refuzul vine după ce, în urmă cu câteva zile, fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a cerut de la Agenţia Naţionale a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) o mașină pentru Biblioteca din Iași (cerere înaintată în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, unde Toader este rector).

ANABI este în subordinea Ministerului Justiției, iar Birchall a refuzat.

“Motivul pentru care Biblioteca din Iași solicită în parteneriat cu Universitatea solicită o mașină pentru uzul bibliotecii este că autoturismul pe care îl avem aici este într-o stare destul de avansată de vechime. Ne-am bucura dacă am putea transfera de la o instituție a statului român la alta, în termeni legali un autoturism mai bun”, a declarat Ioan Milică, directorul BCU Iași.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel