Bilanț Italia 4 iunie. Pandemia se stinge în peninsulă. Numărul de infectări, mai mic decât în România

Narcis Popa |
Data publicării:
covid19
covid19

Italia raportează în ultimele 24 de ore cel mai mic număr de infectări de la creșterea exponențială a numărului de cazuri, care a avut loc începând cu 1 martie. Numărul de infectări este unul chiar mai mic decât în România. 

Doar 177 de noi infecții cu coronavirus au fost detectate în ultimele 24 de ore, în Italia. Ca o comparație, România a raportat astăzi un număr de 238 de infectări. 

Începând cu 1 martie, când infectările au început să crească exponențial, creșterea zilnică nu a fost niciodată atât de mică. Și nu este doar pentru că au fost făcute puține teste, relatează presa italiană: raportul dintre cazurile noi și testele efectuate este unul minim. 

În ultimele 24 de ore au decedat 88 de victime, o ușoară creștere în ultimele zile. Fără victime în șase regiuni: Basilicata, Calabria, Valle d'Aosta, Sardinia, Umbria.Dintre cele 177 de persoane pozitive detectate astăzi, majoritatea sunt în Lombardia, cu 84 de noi pozitive (47,4% din noile infecții). Printre celelalte regiuni afectate de coronavirus, creșterea cazurilor se prezintă astfel: 24 de cazuri în Piemont, 18 în Emilia Romagna, 21 în Liguria și 11 în Lazio.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel