Belgia. Român, în stare gravă după ce a căzut într-o cisternă. Pompierii, chemați la un "incident cu substanțe periculoase"

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
belgia_covid_restrictii
belgia_covid_restrictii

Un român de 32 de ani în pericol de moarte după ce a căzut din camionul cisternă pe care îl conducea. Pompierii au fost alertați la locului unui "incident cu substanțe periculoase". 

Serviciile de urgență s-au deplasat joi seara la sediul companiei CID LINES din Ypres, unde un bărbat a căzut. Pe lângă o ambulanță, și o echipă a pompierilor din Westhoek a fost chemată la sediul companiei din Paddevijverstraat, în Ypres, în jurul orei 19.30, pentru un "incident cu substanțe periculoase".

"În cele din urmă s-a dovedit că nu a existat nicio scurgere de produse periculoase", spune Kristof Louagie, ofițer de comunicare al brigăzii de pompieri din Westhoek. "A fost un accident de muncă, în care un bărbat a căzut după ce a deschis capacul unei cisterne".

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, de origine română, care locuiește în Torhout, făcea o livrare pentru compania Macotruck din Bruges. El a fost transferat la Spitalul Jan Yperman și se află în pericol de moarte.

CID LINES este o companie din Ieper care dezvoltă aplicații de igienă pentru transport, agricultură și sectorul alimentar. Locul accidentului a rămas închis pentru o lungă perioadă de timp pentru continuarea cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel