Belgia. O româncă i-a luat unui berar 90.000 de euro pentru serviciile erotice oferite

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
O femeie a ars bancnote în valoare de circa 3.000 de euro de teama că ar putea contracta COVID-19
O femeie a ars bancnote în valoare de circa 3.000 de euro de teama că ar putea contracta COVID-19

O prostituată româncă și „iubitul” ei, care i-au luat unui berar din Anvers 90.000 de euro, au fost condamnați la închisoare și obligați să restituie toată suma, scrie cotidianul Provinciale Zeeuwse Courant.

O prostituată și prietenul ei, care au înșelat un berar din Anvers, Belgia, cu 90.000 de euro au fost condamnați la 18 și, respectiv, 10 luni de închisoare. De asemenea, cei doi vor trebui să îi restituie bărbatului întreaga sumă furată Românca a "împrumutat" cardul bancar al berarului și a transferat banii, deoarece se presupune că era vorba de plata pentru "serviciile sexuale" pe care i le oferea.

La 3 august 2017, Giuseppe (30 de ani) și tatăl său, Fiorenzo (54 de ani), au mers la o sucursală a băncii Belfius din Deurne. Fiul Giuseppe a retras în numerar suma de 40.000 de euro. Potrivit Unității de prelucrare a informațiilor financiare (CFI), care îl investighează, de ceva timp pe Giuseppe, suspect de infracțiuni legate de falimentul restaurantului său din Deurne, imediat ce tatăl și fiul s-ar fi prezentat la bancă, o alertă este transmisă către polițiști.

 

Polițiștii i-au arestat pe cei doi bărbați 

 

Ofițerii l-au depistat pe Giuseppe și Fiorenzo în sucursala băncii și i-a arestat. Cei doi au fost interogați în aceeași zi și au declarat că  sumele de bani au fost, recent, virate în contul lor prin intermediul unei anume Daniela I. (37 de ani). Acest lucru s-a întâmplat pe 27 iulie, iar sumele în cauză au fost de 40.000 și 50.000 de euro. Banii proveneau din contul unui berar din Anvers. 

Polițiști a găsit-o și au interogat-o pe femeie, iar aceasta a declarat că a lucrat ca prostituată o perioadă de timp, dar că nu a mai făcut-o de doi ani. Cu toate acestea, ea îl cunoștea pe berar de aproximativ 7 ani, atunci când ea era prostituată, iar el îi era client. Victima s-ar fi bucurat de prestațiile sexuale timp de șase luni, iar aceste prestații ar fi costat 90 000 de euro.

 

Prestațiile româncei ar fi ajuns la 90.000 de euro

 

Femeia a primit deja 15.000 de euro în numerar pentru acest lucru și încă mai aștepta o plată de 40.000 de euro. De asemenea, se pare că a reușit să "împrumute" cardul bancar al berarului pentru a putea transfera 200 de euro pentru un serviciu similar. Nu după mult timp, bărbatul a constatat că 90.000 de euro au dispărut din contul său.

Procurorul i-a trimis în judecată pe Giuseppe P. și Daniela I. pentru fraudă și spălare de bani. Instanța nu a acceptat faptul că plățile de 40.000 și 50.000 de euro ar fi fost tranzacții oneste și ar fi reprezentat remunerație pentru servicii sexuale oferite. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel