Bătrâni din Italia, jefuiți de propriul nepot: Averea, recuperată de badanta vigilentă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Merge în vizită la unchiul și mătușa sa în vârstă și sparge îi casa: descoperit de îngrijitoare, nepotul de 52 de ani a fost denunțat. S-a întâmplat în Carate Brianza. Carabinierii au găsit bijuteriile, furate de la cuplu, într-un magazin de aur din localitate.

Trebuia să fie o vizită de curtoazie. Pretextul a fost acela de a-și vizita unchiul și mătușa în vârstă pentru o discuție, după ce "nu ne-am văzut de atâta timp". Însă, odată intrat în casă, un bărbat, de 52 de ani, și-a jefuit propriile rude, luând banii și bijuteriile, depozitate în sertare și genți, fiind reclamat, pentru violare de domiciliu, de către carabinierii din Carate Brianza (Monza).

Evenimentul s-a petrecut, în urmă cu câteva zile, în comuna Brianza. Imediat ce nepotul a părăsit apartamentul, prima persoană care a devenit suspicioasă a fost îngrijitoarea cuplului. Ea a fost cea care a găsit geanta bătrânei deschisă în baie și portofelul gol, precum și dezordinea din dormitor.

 

Bătrâni din Italia, jefuiți de propriul nepot: Averea, recuperată de badanta vigilentă

 

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, care are antecedente de abuz de droguri, s-a prefăcut, mai întâi, că admiră casa unchiului și mătușii sale, apoi a cerut să folosească toaleta înainte de a pleca. Așa a reușit să scotocească prin casă.

La câteva minute, după ce și-au luat la revedere, bătrânii au sunat la carabinieri care l-au depistat și percheziționat pe bărbat. În locuința sa au găsit o chitanță de la un magazin local de amanet, cu o descriere a bijuteriilor furate din casa unchiului și mătușii sale. Cu acei bani, a explicat el anchetatorilor, și-a alimentat mașina cu benzină și a făcut câteva cumpărături.

Totuși, acesta a inclus câteva doze de cocaină pentru care a fost reclamat la Procuratura din Monza. De asemenea, carabinierii au reușit să recupereze bijuteriile furate, care vor fi acum returnate proprietarilor, înainte de a fi topite, potrivit Reppublica.it.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel