Bat clopote de nuntă? Liviu Dragnea și Irinuca au fugit în Verona, orașul iubirii

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Potrivit unor surse, Liviu Dragnea a fugit la Verona cu iubita sa, Irina, acesta plănuind s-o ceară în căsătorie.

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii Talk News de la Realitatea TV, a prezentat o informație surpriză, obținută de la o sursă "bine informată": cu toți oficialii Uniunii Europene la București, Liviu Dragnea a fugit la Verona cu Irinuca.

"Mâine, avem un eveniment foarte important. Preluăm președinția Consiliului Comisiei Europene. Avem un concert la Ateneul Român la care sunt prezenți toți oficialii importanți ai Uniunii Europene. O sursă foarte bine informată spune că un avion privat a decolat pe 2 ianuarie, de la București, în direcția Verona, Italia. Cursă privată, nu orice avion. Nu te duci spre locul iubirii, orașul lui Romeo și Julieta, decăt cu o cursă privată. Pasageri în acest avion au fost Liviu Dragnea și tânăra Irinuca. Au plecat înspre orăsul iubirii.

Codrin Ștefănescu spunea în urmă cu câteva zile că Liviu Dragnea plănuiește să se însoare, plănuiește să-i ofere inelul Irinucăi.

Când România preia președinția UE și este atât de important evenimentul de mâine și întâlnirile care vor avea loc vineri, Liviu Dragnea ne arată că-l doare în… inel de România. O duce la Verona, locul iubirii, probabil ca să-și completeze profilul de candidat la alegerile prezidențiale.

Jean Claude Juncker trebuia să aibă o întâlnire cu Liviu Dragnea, dar acesta se pare că are o problemă cu Irinuca", a spus Denise Rifai.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel