Băsescu laudă un ministru PSD: "Nicolicea, Iordache, Șerban Nicolae, trei capete FĂRĂ CREIER. Nu-s ca el"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu a transmis un mesaj surprinzator în această seară. El l-a lăudat pe Tudorel Toader despre care spune că în mod clar știe carte. 

"Tudorel Toader nu poate fi comparat cu Iordache, cu Șerban Nicolae și cu amărâtul ăla care se dă juristul pământului: Nicolicea ăla. Capetele ăstora trei nu fac cât capul lui Tudorel Toader, care are cap de jurist și este unul dintre marii profesori de drept în activitate. A avut abilitatea sa ducă până la limita maximă dorința lui de a nu implica Ministerul și pe el personal într-o ordonanță de urgență. Aici avem o problemă: modificările la Codul Penal și la Codul de Procedură Penală au trecut prin Parlament și s-au întors.

Cele trei capete, pe care îmi permit să spun ca n-au creiere în ele: Nicolicea, Șerban Nicolae și Iordache au spus așa: 'păi de ce s-o punem noi în acord cu decizia CCR? S-o pună Tudorel Toader prin ordonanță de urgență'. Ei au sperat că vor introduce în această ordonanță de urgență tot felul de blestemății. Fiind OUG, nu putea fi supusă controlului de constituționalitate, producea efecte și la revedere. A fost un joc prin care au vrut să-l păcălească pe Tudorel Toader, dar a fost greu să-i facă lui așa ceva. Știe prea multă carte. Nu-l laud, nu mi-e un personaj simpatic, dar a avut tăria să reziste presiunii. El, acum, numai că nu le zice 'nu sunteti mulțumiți? Eu stau în birou până vine următorul'", a spus Traian Băsescu la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel